Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

SwiftKey voor iOS krijgt emoji en meer nieuwe features

Geschreven door
Geplaatst op6 februari 2015, 11:11 CategorieApplicaties

SwiftKey voor iOS is geüpdatet met een aantal toffe features, waaronder met een complete emoji-toetsenbord, voor meer gebruiksvriendelijkheid. Voorheen moest je namelijk van toetsenbord wisselen voor een emoji.

SwiftKey voor iOS, nu met een emoji-toestenbord

SwiftKey heeft een update vrijgegeven voor z’n populaire iOS-applicatie, die een aantal toffe features toevoegt. Sinds iOS 8 hebben iOS-gebruikers de mogelijkheid het standaard toetsenbord te vervangen met een third-party-versie en SwiftKey bleek al snel één van de meest populaire variant te zijn. Maar dit toetsenbord had geen eigen bord voor emoji, waardoor je alsnog naar het standaard toetsenbord op iOS moest overschakelen om één van de vele beschikbare, kleine plaatjes uit te kiezen die het beste je gevoelens uitdrukken.

Maar dat is niet de enige emoji-gerelateerde update. Het toetsenbord probeert namelijk te voorspellen welke emoji je wil gaan gebruiken na het intikken van een woord. Bijvoorbeeld: wanneer je zegt ‘ik hou van je’, stelt SwiftKey voor om de emoji van het hoofdje dat een kusje geeft te gebruiken. Speciaal voor de iPad is er ook een nieuwe functie opgedoken: SwiftKey Flow. Dit was al eerder beschikbaar op iOS en stelt gebruikers in staat met hun vinger over het scherm te vegen, van letter naar letter, zonder individuele letters in te tikken.

Ook voegt SwiftKey wederom een aantal talen toe. Sinds november heeft het toetsenbord ook beschikking over de Nederlandse taal, die gebruikers helpt nooit meer een spelfout te maken. Daarmee is de app voor Nederlanders stukken gebruiksvriendelijker is geworden. Je kunt nu naar hartenlust Nederlandse woorden swipen. Ook kun je lekker blijven tikken tijdens het chatten zonder te hoeven denken aan de correcte spelling, aangezien Swiftkey woorden suggereert en aanpast indien nodig.

  • SwiftKey
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.