Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

T-Mobile publiceert officiële foto Samsung Galaxy S6

Geschreven door
Geplaatst op23 februari 2015, 14:01 CategorieHardware

T-Mobile heeft een foto online geplaatst waarop de Galaxy S6 te zien is, de opvolger van de huidige Samsung Galaxy S5. De foto is niet ontzettend duidelijk, maar er zijn wel wat aanwijzingen uit te halen waarmee verschillende beruchten bevestigd worden.

Samsung Galaxy S6

Het eerste wat opvalt aan de foto van de Samsung Galaxy S6 is het scherm dat doorloopt aan de zijkant. Dat duidt erop dat het vlaggenschip van Samsung een gebogen scherm kan krijgen. Dit was eerder ook al een gerucht en zeer waarschijnlijk, omdat Samsung eerder de Samsung Galaxy Edge uitbracht, een smartphone met een scherm die doorloopt aan de zijkant van de telefoon waardoor je snel apps kan raadplegen.

Gebogen scherm

Ook LG heeft een telefoon met een gebogen scherm, de LG G Flex, maar bij deze smartphone is de hele telefoon gebogen, en niet alleen de zijkant zoals de Galaxy Edge en zeer waarschijnlijk ook de nieuwe Galaxy S6. Apple werkt nog niet met gebogen schermen, maar gebruikt wel gebogen glas in de iPhone 6 en iPhone 6 Plus waardoor het scherm natuurlijker afloopt aan de zijkanten van de telefoon.

Metalen behuizing

Ook lijkt de telefoon een metalen behuizing te krijgen. Samsung gebruikte voorheen vooral plastic in hun telefoons, iets wat tot veel kritiek leidde. Of plastic telefoons minder sterk zijn is nog maar de vraag, maar de smartphones uitgevoerd in plastic voelen een stuk goedkoper en minder premium aan. Er gingen al langer geruchten rond dat de Galaxy S6 een metalen behuizing zou krijgen.

Opvolger Galaxy S5

De Samsung Galaxy S6 wordt de opvolger van de S6 die in februari vorig jaar gelanceerd werd. Naar verwachting wordt de Samsung Galaxy S6 op 1 maart aangekondigd, Samsung heeft op die datum namelijk een pers evenement gepland staan, een dag voor het begin van het Mobile World Congress in Barcelona. Ook de website van T-Mobile waarop ook de foto van de telefoon gepubliceerd werd geeft 1 maart aan.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.