Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Transformers: Battle Tactics verkrijgbaar voor Android en iOS

Geschreven door
Geplaatst op6 februari 2015, 11:34 CategorieAndroid

Hasbro heeft een nieuwe Transformers-game uitgebracht voor Android en iOS, waarin Autobots samenwerken met de Decepticons in een turn-based strategy game, gebaseerd op de verhaallijn uit de Combiner Wars-stripboeken.

Transformers: Battle Tactics

Spelontwikkelaar DeNa en speluitgever Hasbro hebben een nieuwe Transformers-game uitgebracht voor Android en iOS. De game heet Transformers: Battle Tactics en is een turn-based strategy game die is gebaseerd op de verhaallijn van de Combiner Wars-stripboeken en dertig jaar aan geschiedenis binnen het universum van Transformers Generations. Voor Transformers-fans valt er dus genoeg te beleven qua verhaal, waar ze nu zelf deel van uit kunnen maken van deze gratis te spelen game voor mobile devices.

In Transformers: Battle Tactics is het de bedoeling om een team te vormen van verschillende Autobots en Decepticons. Ze vechten, voor het eerst in een videogame, samen in één team. Vervolgens kies je vier Transformers uit je collectie, zet je ze in op het slagveld en bekijk je of je strategie werkt. Alle characters zijn in staat om in level te stijgen en om aanvallen te combineren tot krachtige ‘Combiners’ waarmee je ‘critical damage‘ kunt aanrichten bij je tegenstanger ‘to change the tide of battle‘, aldus DeNa.

In het spel heb je keuze uit meer dan 75 personages uit het Transformers-universum, waaronder Optimus Prime, Megatron, Starscream, Bumblebee en de Cobiner Centuritron. Ook is er een in-game leaderboard waar je niet alleen met je scores kunt pochen, maar waar je ook prijzen kunt winnen. Transformers: Battle Tactics is gratis te downloaden voor Android-apparaten met Android 2.3.3 of hoger en iOS 7.0 of nieuwer. De game zit wel tjokvol in-app-aankopen: de goedkoopste is 5,31 euro en de duurste is 106,51 euro.

  • Transformers: Battle Tactics
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.