Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets


Wederom omhulsel voor iPad Pro opgedoken

Geschreven door
Geplaatst op16 februari 2015, 9:18 CategorieiPad

Via een Franse website is er wederom een omhulsel voor de iPad Pro naar buiten gekomen. Zou het dan toch echt waar zijn dat Apple hem maakt? Of hebben we te maken met een opeenstapeling van herhalende geruchten?

iPad Pro – komt-ie nou wel of niet?

De Franse website Nowhereelse.fr heeft wederom een foto in handen gekregen van een mogelijke third-party-omhulsel voor de onaangekondigde iPad Pro-tablet. Dit zwarte hoesje heeft ruimte voor de Lightning-aansluitng, de camera aan de voorkant (plus microfoon), volume- en mute-knoppen en natuurlijk de aan- en uitknop; qua plaatsing komen de locaties overeen met het design van bijvoorbeeld de iPad Air. Opvallend is dat het verder weinig overeenkomsten heeft met het omhulsel dat vorige maand ineens in het nieuws kwam.

ipad-pro-hoes

Dit mogelijke iPad Pro-hoesje wordt waarschijnlijk gemaakt door een Chinese accessoiremaker die al eerder een aantal omhulsels voor de iPad Air 2 heeft geproduceerd. Hieronder kun je op een afbeelding bekijken hoe groot dit nieuwe hoesje is in vergelijking met het hoesje van de iPad Air 2. Het is natuurlijk nog maar de vraag of dit nieuws correct is, maar het is in elk geval in lijn met eerdere geruchten. Helaas is het ook zo dat we op de foto geen andere objecten zien om tenminste te kunnen verifiëren of dit hoesje inderdaad veel groter is.

ipad-pro-hoesje-vergelijking

Aangezien Apple zelf helemaal niets vrijgeeft over een mogelijke iPad Pro, zijn deze hoesjes de enige bron van informatie als het om de grootte of het design van het apparaat gaat. Naar verluidt krijgt de iPad Pro een 12,9 (of 12,2) inch scherm, een verbeterde A8-processor of al de A9-processor, 2GB aan werkgeheugen en natuurlijk Touch ID. Ook zou de tablet voorzien worden van een optionele styus. Daarnaast zijn er geruchten die spreken over het begin van de productie: die zou begin dit jaar van start moeten gaan.

  • Delen:
Apple iPad Air 2
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.