Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets


Zo ziet Lollipop eruit op een Samsung Galaxy Tab S

Geschreven door
Geplaatst op26 februari 2015, 10:43 CategorieAndroid

Heb je zo’n mooie Samsung Galaxy Tab S-tablet met dat schitterende Amoled-scherm? Check dan hoe Lollipop er op dat apparaat uitziet. De website SamMobile heeft namelijk het nieuwe Android op de Tab S-tablets staan.

Android 5.0 Lollipop op de Samsung Galaxy Tab S-tablets

Aangezien Samsung de Galaxy Tab S 10.5– en Galaxy Tab S 8.4-tablets vorige jaar bewust een premium status heeft meegegeven, is het een beetje stom om te zien dat deze apparaten nog niet zijn voorzien van Android 5.0 Lollipop. Het zou die tablets zeker van meer status voorzien wanneer dit wel het geval zou zijn. Wellicht is het een simpele kwestie van getallen: smartphones en phablet verkopen beter, dus krijgen die ook eerder de updates naar nieuwere versies van het OS. Hoe het ook zij, we moeten het er maar mee doen.

Voor de tablets heeft Samsung een Magazine UI ontworpen, die een beetje afwijkt van de Lollipop-versies op de smartphones en phablets. De wijzigingen zijn echter minimaal, met hier en daar een aanpassing in een animatie. Ook heeft bijvoorbeeld de volumeregelaar een Lollipop-uiterlijk gekregen en is het inmiddels duidelijk dat je direct van gebruikersaccount kunt wisselen vanuit het snelle menu, die je tevoorschijn haalt wanneer je de statusbalk naar beneden veegt. Maar dat is niet het nieuws waar we op hebben zitten wachten.

Het grootste pluspunt is namelijk dat Android 5.0.2 op deze Galaxy Tab S-tablets een officiële stille modus heeft, net zoals op de Samsung Galaxy Note Edge het geval is. Helaas is verder niet bekend wat voor versies de jongens van SamMobile hebben draaien op deze tablets (gaat het om een bèta- of een final-versie?) en weten we dus ook niet wanneer we deze update mogen verwachten. Check in elk geval de video die de website heeft gemaakt voor nog meer details en natuurlijk voor een indruk van Lollipop op deze tablets.

  • Delen:
Samsung Galaxy Tab S 8.4
Android Lollipop (5.0)
Samsung Galaxy Tab S 10.5
Android Lollipop (5.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.