Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

5.8 inch LG-phablet opgedoken in database

Geschreven door
Geplaatst op11 maart 2015, 14:03 CategorieHardware

In de database van de FCC is een vreemde LG-phablet opgedoken. Het toestel zou een schermgrootte krijgen van tenminste 5,8 inch. Ook wordt er gesproken over een smart cover en een stylus voor het apparaat.

Mysterieuze LG-phablet opgedoken

Kwamen we eerder vandaag al een onbekende HTC-phablet tegen in het Chinese TENAA, komen we nu alweer een mysterieuze LG-phablet in de Noord-Amerikaanse tegenhanger van de TENAA: de FCC, die verantwoordelijk is voor regelgeving met betrekking tot telecommunicatie. Wanneer een smartphone, phablet of tablet op één van deze twee websites verschijnt, dan kun je er al bijna met zekerheid van uitgaan dat deze apparaten binnenkort worden aangekondigd worden door de respectievelijke fabrikant.

Uit de documenten op de website van de FCC is op te maken dat de mysterieuze phablet van LG het modelnummer LS770 heeft meegekregen. Het gaat hier om een apparaat met scherm van 147 mm, wat neerkomt op 5,8 inch. Het toestel is 79,3 mm breed en 154,1 mm lang, wat betekent dat-ie in elk geval iets groter is dan de LG G3. Mogelijk zijn deze afmetingen genoteerd op het moment dat er geen smart cover om deze phablet heen zat – ja, de LG LS770 krijgt in elk geval een smart cover. Ook wordt er gesproken over een stylus voor het apparaat.

Afgaande op het plaatje dat op de website te zien is, kunnen we in elk geval vaststellen dat deze LG een verwijderde achterkant heeft en dat toekomstige gebruikers zodoende de batterij kunnen verwisselen. Opvallend is dat de aan- en uitknop en de volumeregelaar niet op de achterkant zichtbaar is. De batterij krijgt mogelijk een kracht van 3000mAh met zich mee. Verder wordt de phablet voorzien van allerlei moderne verbindingen. Het is nu afwachten wat LG over dit toestel bekend gaat maken. Wanneer dat gebeurt, is niet bekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.