Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Aanbieding: HP Stream 7 tablet te koop voor 79 euro

Geschreven door
Geplaatst op31 maart 2015, 18:13 CategorieWindows

Als je nog niet ingegaan bent op de aanbieding van Microsoft waarin de HP stream 7 tablet voor 129 euro en later voor 99 euro aangeboden werd dan is dit wellicht het moment om actie te ondernemen. De Stream 7 is namelijk momenteel middels een speciale kortingscode te koop voor 79 euro.

129 euro was al geen onaantrekkelijke prijs voor een 7-inch tablet met Windows 8.1-software en een gratis jaarabonnement op Office 365 Personal maar nu je de Stream 7 voor 79 euro kunt aanschaffen lijkt het helemaal geen verkeerde keuze meer. Je krijgt immers een abonnement dat je normaal gesproken 80 euro per jaar kost gratis meegeleverd. Ben je toch in de markt voor een Office 365-licentie? Dan krijg je er nu dus een gratis tablet bij.

De HP Stream 7 is één van de goedkoopste kleine Windows 8 tablets die je op dit moment kunt kopen. Dit model is niet voorzien van indrukwekkende specificaties maar biedt een compleet pakket aan hardware en software waarmee je als ‘normale’ gebruiker direct aan de slag kunt, waaronder dus de Office 365-licentie die je toegang geeft tot alle Office-apps.

HP-Stream-7

Voor 79 euro krijg je onder meer een 7-inch ips lcd-display met een resolutie van 1.280 bij 800 pixels, een Intel Atom Z3735G-processor met een kloksnelheid van 1.33GHz, 1GB aan werkgeheugen en 32GB aan opslaggeheugen dat met een microSD-kaart uitgebreid kan worden. Verder is de tablet voorzien van een 0,3 megapixel camera aan de voorzijde, een 2 megapixel camera aan de achterzijde, een microUSB-poort, 802.11b/g/n WiFi, Bluetooth 4.0 en een batterijduur van 8 uur.

Momenteel biedt alleen Microsoft zelf de tablet aan. Via de website van de softwaregigant kan een zogenaamde Signature Edition van dit model gekocht worden voor 99 euro maar met de kortingscode “HP7FLASH_NL” wordt hier bij het afrekenen 79 euro van gemaakt. Deze actie loopt tot en met 22 april of zolang de voorraad strekt.

Meer informatie en alle specificaties vind je op de productpagina van de HP Stream 7 Tablet.

 • Delen:
HP Stream 7 Tablet
Windows 8

Reacties

 1. murdock
  01 april, 2015 om 15:02

  klopt de batterij duur van 8 uur bij games en video kijken, of is het bij games maar een 5 uur?

 2. Gus
  02 april, 2015 om 16:02

  Even snel besteld, nu al bezorgd en in gebruik! Mooi ding, wat zwaarder vergeleken met een Nexus7, maar zeer goed bruikbaar, volledige Windows 8.1 plus Officepakket, wat ik alleen niet geactiveerd krijg omdat ik met geen mogelijkheid mijn wachtwoord kan intypen op de MS site die oppopt na op ‘activeren’ geklikt te hebben. Dat zal wel goed komen, maar als dat het enige is… Apps installeren gaat super eenvoudig. Voor mij een eerste kennismaking met Win8 en ik kom geen issues tegen. voor dit geld, ongeloveloos

 3. Floris
  02 april, 2015 om 17:21

  Vandaag binnen gekregen, alleen doet internet het niet! Verschillende drivers al geprobeerd en een fabrieksherstel. Maar niks werkt.

  • murdock
   06 april, 2015 om 0:39

   Als je een nieuwe toestel uit de doos haalt en het werkt niet dan moet je toch geen drivers enzz beginnen zoeken? Dan heb je pech en een slecht toestel en dan zou ik een ander toestel Vragen.

 4. Leroy
  05 april, 2015 om 9:59

  Heb het bericht niet eerder gezien, jammer! Inmiddels uitverkocht…

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.