Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Afbeeldingen Hisense tablet met edge-to-edge-display duiken op

Geschreven door
Geplaatst op27 maart 2015, 17:27 CategorieAndroid

Hisense zien we in Nederland nauwelijks in de winkels terug maar het bedrijf werkt al jaren aan tablets. Vandaag is een afbeelding van een nog onaangekondigde tablet van het bedrijf opgedoken en op het eerste gezicht ziet dit model er bijzonder fraai uit.

Tablets beschikken in 95 procent van de gevallen nog steeds over flinke bezels, randen rondom het scherm. Sommige fabrikanten proberen deze bezels te minimaliseren, zoals Dell deed met de Venue 8 7000. Hisense lijkt met een nieuwe tablet weer een stapje verder te gaan.

Via Weibo, het Chinese Twitter, zijn afbeeldingen van een Hisense tablet verspreid. Dit model is nog niet officieel door de Chinese fabrikant aangekondigd dus veel weten we er niet over. Uit de afbeeldingen kunnen we echter opmaken dat de tablet is voorzien van een fraai ogend edge-to-edge-display, dat dus zo goed als de gehele voorzijde beslaat.

Hisense-tablet-2

Wat de exacte oriëntatie van de tablet is wordt niet duidelijk uit de afbeeldingen. We weten dus niet of de dikke zijde de onderzijde of bovenzijde is. Wel lijkt de tablet over een 16:10 beeldverhouding de beschikken en draait het model op Android-software. Aan de achterzijde zien we twee speakers terug, en iets dat lijkt op een ontvanger voor tv via de ether, iets dat in het Oosten een standaard feature is. Ook zien we aan de onderzijde van de tablet mogelijk een usb-poort terug. Naar de overige specificaties blijft het vooralsnog gissen. Wanneer Hisense de tablet officieel aankondigt is nog niet bekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.