Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Alcatel OneTouch onthult multimedia-phablet Pixi 3

Geschreven door
Geplaatst op1 maart 2015, 19:36 CategorieAndroid

De Alcatel OneTouch Pixi 3 is een phablet met een scherm van 5,5 inch en features die geschikt zijn voor streaming en multimediaal gebruik. Ook heb je de keuze uit twee verbindingsmogelijkheden.

De Pixi 3-phablet van Alcatel OneTouch

Zondagavond heeft Alcatel OneTouch tijdens Mobile World Congress 2015 een nieuwe phablet aangekondigd: de Pixi 3, die een scherm heeft van 5,5 inch. Dat grote scherm moet deze fraaie phablet bij uitsteek geschikt maken voor multimediaal gebruik, zoals het bekijken van YouTube-video’s en spelen van games. Onder de motorkap vinden we een quadcore-processor. Daarmee is deze phablet aanzienlijk minder krachtig dan de eveneens op zondagavond aangekondigde OneTouch Idol 3, die met een octacore twee keer zo sterk is.

De PIXI 3 4G is voorzien van een downloadbooster, wat betekent dat je grote bestanden razendsnel downloadt via LTE en wifi tegelijkertijd. Dit model biedt ook Wi-Fi Display, wat je in staat stelt de content op je telefoonscherm te projecteren op een groter scherm. Via de camera aan de voorzijde is de PIXI 3 te gebruiken als spiegel. Je kunt straks kiezen uit negen beschikbare kleuren, te weten: Volcano Black, White, Amber Orange, Tango Red, Neon Pink, Laser Yellow, Vivid Green, Sharp Blue en Metallic Silver.

De Alcatel OneTouch Pixi 3 is voorzien van een 3,5mm koptelefoonaansluiting, 1GB aan werkgeheugen, 8GB aan intern geheugen, een micro-usb-aansluiting, bluetooth 4.0, wifi en twee camera’s: aan de achterkant vinden we een acht megapixels variant en aan de voorkant eentje van twee megapixels. De batterij is op zich prima en tikt net de 3000mAh niet aan met 2800mAh. Verder wordt de phablet voorzien van Android 5.0 Lollipop. Het is nog niet bekend wanneer we de phablet in de winkels mogen verwachten.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.