Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Apple lanceert open bèta voor iOS 8.3

Geschreven door
Geplaatst op13 maart 2015, 9:37 CategorieiPad

Apple heeft voor het eerst een open bèta gelanceerd voor een nieuwe versie van het mobiele besturingssysteem, iOS 8.3 voor iPad en iPhone. Heb je je aangemeld als tester? Dan kun je vanaf nu de software downloaden.

Download de iOS 8.3-bèta nu

Apple heeft de bèta van iOS 8.3 gelanceerd voor iedereen die zich heeft aangemeld voor het bèta-programma van het bedrijf, en geeft hen daarmee voor het eerst toegang tot de nieuwe software-update voordat die uitkomt voor het grote publiek. Deze versie van iOS 8.3 is de derde bèta die al was vrijgegeven voor ontwikkelaars, die enkele uren eerder uitkwam dan de publieke bèta. Mocht je je nog willen aanmelden voor het programma en daarmee nieuwe software als eerste willen testen, dan kun je dat via de site van Apple regelen.

iOS 8.3 werd voor het eerst uitgebracht op 9 februari uitgebracht voor ontwikkelaars, terwijl Apple op dat moment ook nog bezig was met het testen van de iOS 8.2-software, die inmiddels is uitgebracht. Daar waar iOS 8.2 zich met name focust op de connectie met de Apple Watch, zien we dat we in iOS 8.3 met meer verbeteringen te maken krijgen. Zoals bijvoorbeeld dat uitgebreidere pakket aan emoji, die onder andere nieuwe huiskleuren aanbiedt, en de ondersteuning voor de tweestapsverificatie van Google.

Mogelijk betekent de verschijning van deze bèta dat we de volledige versie van iOS 8.3 heel snel gaan zien. Eerdere geruchten wezen er al op dat dit mogelijk al begin april zou kunnen gebeuren. Ondertussen werkt Apple ook al aan iOS 8.4. Tot op heden hebben we daar nog niets van vernomen, maar eerder is daar al een gerucht over verschenen. De nieuwe muziekstreamingdienst van Apple, Beats, zou namelijk geïntegreerd moeten worden het met besturingssysteem; of dit waar is, moeten we natuurlijk nog afwachten.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.