Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Apple lanceert tweede open bèta van iOS 8.3

Geschreven door
Geplaatst op24 maart 2015, 18:42 CategorieiPad

Apple heeft de tweede versie van de open bèta van iOS 8.3 uitgebracht voor het publiek en de vierde voor de ontwikkelaars. Doe je dus mee met het programma, dan kun je alvast kijken wat Apple voor je in petto heeft.

Tweede publieke bèta iOS 8.3

Apple heeft op dinsdagmiddag de tweede publieke bèta gelanceerd voor iOS 8.3. Dit is tevens de vierde bèta voor de ontwikkelaars. Mocht je je dus hebben aangemeld om mee te doen met die publieke bèta’s, dan kun je nu alvast de nieuwe firmware downloaden op je iPhone of iPad. Uit de release notes is op te maken dat deze bèta dezelfde problemen met zich meebrengt als de vorige versie, dus je zult ongetwijfeld nog steeds problemen tegenkomen wanneer je probeert te bellen of een third-party-toetsenbord wil instellen of gebruiken.

iOS 8.3 werd voor het eerst uitgebracht op 9 februari uitgebracht voor ontwikkelaars, terwijl Apple op dat moment ook nog bezig was met het testen van de iOS 8.2-software, die inmiddels is uitgebracht. Daar waar iOS 8.2 zich met name focust op de connectie met de Apple Watch, zien we dat we in iOS 8.3 met meer verbeteringente maken krijgen. Zoals bijvoorbeeld dat uitgebreidere pakket aan emoji, die onder andere nieuwe huiskleuren aanbiedt, en de ondersteuning voor de tweestapsverificatie van Google.

Mogelijk betekent de verschijning van deze bèta dat we de volledige versie van iOS 8.3 heel snel gaan zien. Eerdere geruchten wezen er al op dat dit mogelijk al begin april zou kunnen gebeuren. Ondertussen werkt Apple ook al aan iOS 8.4. Tot op heden hebben we daar nog niets van vernomen, maar eerder is daar al een gerucht over verschenen. De nieuwe muziekstreamingdienst van Apple, Beats, zou namelijk geïntegreerd moeten worden het met besturingssysteem; of dit waar is, moeten we natuurlijk nog afwachten.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.