Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Archos Fusion Storage combineert microSD met interne opslag

Geschreven door
Geplaatst op2 maart 2015, 15:51 CategorieAndroid

Archos heeft tijdens MWC 2015 niet alleen nieuwe tablets en smartphones aangekondigd. De Franse fabrikant komt ook met een nieuwe techniek die het microSD-kaart opslaggeheugen en het interne opslaggeheugen combineert. De techniek gaat onder de naam Fusion Storage.

Archos Fusion Storage

Veel Android tablets bieden maar een beperkte hoeveelheid intern opslaggeheugen, vaak variërend van 8GB tot 64GB. Om het geheugen uit te breiden kun je een microSD-kaart gebruiken maar dit opslaggeheugen moet altijd apart ingezet worden. Het Franse Archos, bekend van de smartphones en tablets, biedt hier nu een oplossing voor.

Archos Fusion Storage combineert naadloos het geheugen van elke microSD-kaart met de interne opslag van een tablet. Door het toevoegen van het geheugen van de microSD-kaart aan die van het interne geheugen van de tablet ontstaat er volgens de Franse fabrikant transparantie. Daarnaast is Fusion-opslag snel, migreert het automatisch de gegevens en door het optimaliseren van de opslag ontstaat er aanzienlijke extra te installeren ruimte voor apps en games, alsook meer opslagruimte voor media en grote bestanden.

Archos Fusion-opslag is beschikbaar op de nieuwe Archos tablets en smartphones (met inbegrip van de komende Magnus tablets die tijdens MWC gepresenteerd zijn), als ook door een Over The Air (OTA)-update op geselecteerde modellen die reeds beschikbaar zijn.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.