Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Asus Transformer Book T100 Chi vertraagd tot half april

Geschreven door
Geplaatst op19 maart 2015, 11:47 CategorieWindows

Slecht nieuws voor diegenen die met smart wachten op de Transformer Book T100 Chi van Asus. Bronnen bij de Taiwanese fabrikant laten ons vandaag weten dat de lancering van dit model uitgesteld is tot half april.

De Asus Transformer Book T100 Chi is één van de drie nieuwe hybride Windows 8 tablets die Asus vorige maand aankondigde. Twee van deze modellen, de T100 Chi en T300 Chi, worden in Nederland uitgebracht maar nog steeds kun je er niet voor naar de winkel.

Asus Transformer Book T100 Chi

De Transformer Book T100 Chi is voorzien van een 10.1-inch ips lcd-display met een 1.920 bij 1.080 pixels resolutie en draait op een Intel Atom Z3775-processor. Verder is de hybride voorzien van 2GB aan werkgeheugen, 64GB aan opslaggeheugen en twee camera’s. Asus levert met Windows 8.1 een jaarabonnement op Office 365 Personal mee. Zowel de T100 Chi als de T300 Chi beschikt over een hybride design met keyboard dock. Het geheel kan hierdoor als laptop en als tablet gebruikt worden.

Asus-T100-Chi-2

Prijs en beschikbaarheid

De Transformer Book T300 Chi is reeds te pre-orderen bij webwinkel CoolBlue voor een prijs vanaf 799 euro maar de T100 Chi is nog nergens te bekennen. Daar is echter een verklaring voor want volgens Asus is de lancering in Nederland met een maand vertraagd. De hybride tablet komt pas half april in de Nederlandse winkels te liggen voor een adviesprijs van 449 euro.

We hebben Asus om een officiële reactie gevraagd. Zodra we deze binnen hebben vullen we het artikel aan.

  • Delen:
Asus Transformer Book T300 Chi
Windows 8
Asus Transformer Book T100 Chi
Windows 8

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.