Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Atari maakt van fitness een spelletje met Atari Fit

Geschreven door
Geplaatst op21 maart 2015, 13:28 CategorieAndroid

Atari, de beroemde fabrikant van consoles en spelletjes in de jaren negentig, brengt Atari Fit uit, een app die van je work-outs een spelletje maakt.

Atari Fit

Iedereen kent Atari maar de laatste tijd horen we er weinig meer van. Het bedrijf dat destijds Pong uitbracht komt nu met een fitness-app, genaamd Atari Fit. Fitness geeft enorm veel voldoening, maar sommige sporters hebben echt een doel nodig, waardoor ze uitgedaagd worden. Atari wil daarvoor gaan zorgen, door van fitness een game te maken. Atari Fit werkt zowel op je tablet als telefoon, en is verkrijgbaar voor zowel Android als iOS.

In de app vind je meer dan honderd oefeningen en dertig work-outs waarmee je jezelf kunt vermaken. Het leuke van Atari Fit is dus dat de app een spelletje maakt van je work-out. Je krijgt bepaalde doelen die je moet halen, waarmee je zelfs klassieke games van Atari kan vrijspelen, zoals Pong en Super Breakout. Ook zijn er net zoals in de meeste games achievements die je moet behalen, om je nog beter te motiveren om eindelijk eens die kilo’s eraf te sporten.

Wearables

Atari Fit ondersteunt de meeste wearables die op dit moment verkrijgbaar zijn, zoals de Fitbit en de Jawbone, waardoor je niet constant op je telefoon hoeft te kijken. Ook kan je de app koppelen aan Runkeeper of Google Fit, om een nog beter beeld te krijgen van je prestaties. Of Atari Fit Atari het grote succes gaat bezorgen waar ze op hopen is onduidelijk, maar Atari Fit is een stap in de goede richting.

  • Atari Fit
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.