Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Batman: Arkham Underworld komt naar Android en iOS

Geschreven door
Geplaatst op4 maart 2015, 21:42 CategorieAndroid

Warner Bros. Interactive heeft vandaag een nieuwe Batman game aangekondigd voor tablets en smartphones, genaamd Batman: Arkham Underworld.

Batman: Arkham Underworld

Batman: Arkham Underworld zal de meeste gamers die een typische Batman game verwachten verrassen: het wordt een tower-defense game, in de stijl van bijvoorbeeld Clash of Clans. Het doel van het spel is om de criminele baas van Gotham City te worden, de fictieve stad waarin Batman leeft. Je begint met een simpele schuilplaats, die je al snel uitbouwt naar een netwerk van super-criminelen en enorme macht. De bekende bad guys uit de strips en films komen bijna allemaal voorbij: De Riddler, Killer Croc, Harley Quinn, uiteindelijk zullen ze allemaal naar jouw bevelen luisteren. Binnenkort krijgen we meer te horen over de game, tot dan moeten we het doen met deze informatie.

Game of Thrones

De game wordt ontwikkeld door Turbine, bekend van de MMO Lord of  The Rings Online. De studio is ook bezig met andere titels voor Warner Bros.Interactive, waaronder een game gebaseerd op Game of Thrones. Het wordt een strategisch vechtspel waarin je net zoals in Batman: Arkham Underworld je macht uitbreidt, om uiteindelijk de Iron Throne over te nemen. Het is nog te vroeg en er is te weinig informatie beschikbaar om een oordeel te vellen over de spellen, maar de games zijn in goede handen bij zo’n ervaren game-studio. Naast Batman: Arkham Underworld en de Game of Thrones game werd er ook een andere superhelden-game aangekondigd, genaamd Comics Legends. Naast het feit dat het een RPG wordt waarin je superhelden verzameld en dat het spel wordt ontwikkeld door WB Games San Francisco, is er nog weinig bekend over de game.

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.