Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Blendle Trending nu ook beschikbaar voor de iPad

Geschreven door
Geplaatst op7 maart 2015, 11:35 CategorieApplicaties

De app Blendle Trending is nu ook beschikbaar voor de iPad. Eerder kwam de iPhone versie uit, waarmee je gecureerde artikelen uit veel Nederlandse maar ook internationale kranten en tijdschriften kunt lezen. Naast de iPad-update zijn ook veel bugs en problemen in de iPhone app opgelost.

Blendle

Blendle is een relatief nieuwe speler in de nieuwswereld. In plaats van een abonnement nemen op je favoriete krant, kun je in Blendle alle artikelen lezen van kranten en tijdschriften die meewerken. Je betaalt allen voor de artikelen die je leest, variërend in prijs van een paar cent tot een Euro. Wie al een abbonement op een krant of tijdschrift heeft kan deze koppelen, waardoor je niet dubbel betaalt voor artikelen. Blendle ontving in oktober een investering ter waarde van 3 Miljoen Euro van The New York Times Company en Axel Springer.

Blendle Trending iPad app

De Blendle Trending app werd eerst tijdelijk gelanceerd, testers konden de app 24 uur lang downloaden, daarna verdween de app uit de App Store. Degene die de app gedownload hadden konden hem blijven gebruiken en werden aangemoedigd zoveel mogelijk feedback te geven. Veelvoorkomend was natuurlijk de vraag naar een iPad app, en die is er nu ook.

In de iPad app heb je een beter overzicht van alle gecureerde artikelen, en is lezen net iets fijner. Bovendien zijn afbeeldingen een stuk groter. Naast de iPad app is ook een offline modus nieuw. Wie veel reist kan zo artikelen opslaan en bijvoorbeeld in het vliegtuig, zonder internet, de artikelen lezen.

Verbeteringen

Daarnaast zijn er heel wat verbeteringen doorgevoerd en bugs gefixt. Zo is de app op de eerste plaats iets sneller geworden, en worden bij het delen op sociale media de titel van het artikel en de naam van de uitgever voor je klaar gezet. Daarnaast is voor de kleinere iPhone 4s de indeling iets veranderd, en verdwijnt een artikel na het terugvragen van je geld niet meer van je leeslijst.

Blendle Trending is gratis te downloaden, een Blendle account is vereist.

  • Blendle Trending
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.