De drie beste nieuwe apps voor je Android tablet #89

14 maart 2015 2 Minuten 2 Reacties
Google-Nexus-9-review-feature

Met applicaties haal je natuurlijk pas het maximale uit je Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps en games voor jouw Android tablet. Deze keer onder meer een app waarmee je eenvoudig bestanden kunt synchroniseren tussen apparaten.

AIDA64

Ben je ontwikkelaar, tweaker of heb je gewoon verregaande interesse in de werking van je tablet of smartphone? Dan kun je de app AIDA64 eens proberen. Deze app is gebaseerd op de AIDA64-app voor Windows en geeft je een uitgebreid overzicht van alle diagnostische informatie van je Android tablet, smartphone, smartwatch of tv.

AIDA64 is gratis te downloaden uit de Google Play Store.

AIDA64

BitTorrent Sync

Er zijn inmiddels verschillende clouddiensten waarmee je documenten en media op verschillende apparaten gesynchroniseerd kunt houden, maar wat als je de cloud niet wilt gebruiken. BitTorrent Sync is een alternatief voor deze diensten die de cloud overslaat. Met deze app kun je bestanden tussen apparaten synchroniseren, zonder beperkingen qua grootte van de bestanden of de opslagruimte. De nieuwe versie bevat ook een Pro-optie voor zakelijke gebruikers, de optie om te selecteren naar welke apparaten je wilt back-uppen en meer details over je gesynchroniseerde mappen.

BitTorrent Sync is gratis te downloaden uit de Google Play Store.

Sync

Ginger Keyboard

In de Google Play Store vind je tientallen keyboard-apps en één van de nieuwe mogelijkheden is Ginger Keyboard. Het unieke van deze app is dat je tussen je favoriete apps kunt wisselen zonder het toetsenbord hiervoor te hoeven verlaten. Dit moet ervoor zorgen dat je sneller kunt werken. De mogelijkheid om tussen apps te schakelen wordt geïntroduceerd middels de Smart Bar, waar je apps aan toe kunt voegen.

Ginger Keyboard is gratis te downloaden vanuit de Google Play Store maar biedt in-app aankopen.

Ginger Keyboard

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets.

Reacties (2)