Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De drie beste nieuwe apps voor je Android tablet #90

Geschreven door
Geplaatst op21 maart 2015, 8:00 CategorieAndroid

Iedere week bekijken we de beste nieuwe Android apps voor op je tablet. Deze keer onder meer een app waarmee je je notities overzichtelijk kunt beheren.

Swipes

Dit komt niet vaak voor: een gevestigde iOS-applicatie die op Android uitkomt. Het gaat hier om de productiviteitsapplicatie Swipes. Swipes heeft een minimale interface en is echt bedoeld voor de mensen die veel aan hun hoofd en tegelijkertijd een Inbox Zero-mentaliteit hebben. De ontwikkelaar achter deze app vergelijkt Swipes met Inbox by Gmail: je swipet als het ware je taken weg. Hoewel deze app nu uit de bèta-fase is, betekent dat niet dat de app niet meer wordt voorzien van updates: later volgen onder andere nog meer integraties.

swipes-groot

Swipes is gratis te downloaden vanuit de Google Play Store.

  • Swipes

Angry Birds Stella POP!

In Angry Birds Stella POP! krijg je te maken met een tegenstrijdig plot. Je hebt als missie het redden van allerlei exotische dieren. Daarvoor moet je dus die bubbels weg zien te poppen en ondertussen die kwade varkentjes weten te verslaan. Wat op zich een opvallend gegeven is, aangezien varkens ook nog steeds dieren van deze wereld zijn; maar goed, heel exotisch zijn ze natuurlijk niet. Onderaan het beeldscherm vind je een katapult die de gekleurde bollen afschiet. Aan jou de taak iedere keer drie of meer van dezelfde kleuren op een rij te krijgen.

Angry Birds Stella POP! is gratis te downloaden uit de Google Play Store, maar bevat in-app-aankopen.

  • Angry Birds Stella POP!

YouTube

Wat krijg je wanneer je Google Maps met YouTube combineert? De onderstaande video, waarin je de camera kunt slepen naar een plek die jij interessant vindt. YouTube heeft namelijk bekendgemaakt dat het vanaf nu mogelijk is om video’s in 360 graden te bekijken, mits de video zelf dat ondersteunt, natuurlijk. Het is momenteel alleen mogelijk voor de mensen die gebruikmaken van de Google Chrome-browser op een desktop of voor de mensen met een Android-apparaat en de YouTube-app. Probeer het maar eens uit.

YouTube is gratis te downloaden vanuit de Google Play Store.

  • YouTube

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.