Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De drie beste nieuwe apps voor je Android tablet #91

Geschreven door
Geplaatst op28 maart 2015, 8:00 CategorieAndroid

Iedere week bekijken we de beste nieuwe Android apps voor op je tablet. Deze keer onder andere een app waarmee je belastingaangifte regelt.

Aangifte 2014

Laten we eerlijk zijn: de belastingaangifte doen kan echt een gigantisch vervelende taak zijn. Maar met de app van de Belastingdienst waarmee je je aangifte over 2014 kunt regelen, hoeft dat niet het geval te zijn. Met Aangifte 2014 kun je namelijk binnen een minuut je aangifte geregeld hebben, mits je niets hoeft aan te passen (anders moet je het toch echt via de computer doen). Je logt in met je DigiD-gegevens, controleert alle vooraf ingevulde velden en kunt de aangifte direct versturen wanneer blijkt dat alles klopt.

aangifte-2014

De app is gratis te downloaden uit de Google Play Store.

  • Aangifte 2014

Family Guy: The Quest for Stuff

Ben je niet vies van een potje droge en soms pijnlijke humor? En ben je een Trekkie? Dan doe je er goed aan deze week Family Guy: The Quest for Stuff te downloaden. In de game krijg je te maken met verschillende vijanden, zoals piraten en snode kippen. Deze week heeft de ontwikkelaar echter een gigantische update vrijgegeven, waarmee het de wereld van Star Trek combineert met Family Guy. Je krijgt een compleet nieuwe omgeving om te verkennen (The Enterprise) en kunt gesprekken aangaan met personages als  Riker, Data en Worf.

family-guy-star-trek

De game is gratis te downloaden, maar bevat wel in-app-aankopen.

  • Family Guy: The Quest for Stuff

Vent

Vent is een sociale app voor jongeren, die zich graag digitaal uiten. Dat kan natuurlijk op Facebook of Twitter, maar daar kennen de mensen je. In de app Vent kun je je gedachtes, emoties en gevoelens uiten zonder veroordeeld te worden. Ook kun je er geholpen worden door mensen die zich in hetzelfde schuitje bevinden en ben je in staat andere mensen van tips te voorzien. Je creëert een persona, kiest een gemoedstoestand uit en beschrijft je gevoel – als je gelooft in het gezegde misery loves company, dan is dit de applicatie voor jou.

vent

De app is gratis te downloaden.

  • Vent

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.