Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De drie beste nieuwe apps voor je iPad #84

Geschreven door
Geplaatst op1 maart 2015, 8:00 CategorieApplicaties

De vele beschikbare applicaties maken de iPad natuurlijk het leukst. Daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps voor jouw iPad. Deze week onder andere een app waarmee je eindeloos kunt schetsen en brainstormen.

Forge

Forge is een nieuwe app van stylusmaker Adonit, bekend van onder andere de Jot. De app is geen teken-app zoals veel andere producenten van stilussen maken, maar Forge is een app waarmee je kunt brainstormen. Je kunt tekenen, en de app maakt automatisch lagen weghalen. Zo kun je gemakkelijk een kleur of vorm veranderen. Schetsen worden bewaart als post-it’s, zodat je altijd het overzicht hebt.

Forge Adonit

Forge is gratis te downloaden.

  • Forge

Alto’s Adventure

Alto’s Adventure is een nieuwe, prachtige game voor op je iPad. In het spel ski je van de bergen als Alto, een herder. Doel is om zoveel mogelijk lama’s te verzamelen waarvan Alto eigenaar is. Alto’s Adventure is een endless runner, wat betekend dat het door kunt gaan tot je zelf een fout maakt en het spel is dus erg geschikt om even tussendoor te spelen. Daarna heeft het spel prachtige graphics.

Alto's Adventure

Alto’s Adventure is te koop voor €1,99, maar bevat geen reclame’s of in-app aankopen.

  • Alto's Adventure

Tap Heroes

Tap Heroes is een nieuwe RPG, een zogenaamde role playing game. Speciaal aan het spel is echter dat het anders dan veel RPG’s niet lang duurt en dat je de belangrijkste technieken snel doorhebt. Ook heeft Tap Heroes een unieke stijl, waarbij de actie zich afspeelt op een heel klein stuk van het scherm, de rest doet dienst als decor en verandert niet.

Tap Heroes is gratis te downloaden, of voor €0,99 te koop waarbij je een uniek personage krijgt.

  • Tap Heroes

Welke apps gebruik jij?

Heb jij nog apps die echt niet mogen ontbreken op een iPad? Ik lees er graag over in de reacties, dan neem ik ze mee voor de volgende keer.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.