Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De drie beste nieuwe apps voor je iPad #85

Geschreven door
Geplaatst op8 maart 2015, 8:00 CategorieApplicaties

De vele beschikbare applicaties maken de iPad natuurlijk het leukst. Daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps voor jouw iPad. Deze week onder andere een game app waarmee je uren plezier zult hebben.

Jip en Janneke, winkeltje spelen

Voor het eerst zijn volgens de makers van de apps zelf ‘de bekendste peuters van Nederland, Jip en Janneke’ bewegend op de iPad te zien. In Jip en Janneke, winkeltje spellen verveelt het duo zich en komt op het idee om een winkeltje te beginnen. Om dat te kunnen doen zijn echter producten nodig, en in het spel moet je die helpen vinden. Het spel is dus eigenlijk een digitale zoekplaat. De stijl van de app is herkenbaar en net zoals in het boek, dus je kind zal de app direct herkennen.

Jip en Janneke, winkeltje spelen is verkrijgbaar voor €4,99 in de App Store. De app bevat geen advertenties of in-app aankopen.

  • Jip en Janneke, winkeltje spelen

Pixel Heroes

Pixel Heroes is een nieuwe RPG, een rollenspel voor de iPad. Het spel is echter wel wat uitgebreider dan vele andere RPG spellen beschikbaar voor de iPad. Aan het begin van het spel kies je drie helden, met wie je blijft spelen. Voor elke held worden statistieken en een achtergrond verhaal gegenereerd. Vervolgens doe je verschillende missies met deze helden. De simpele stijl van Pixel Heroes laat je misschien denken dat het spel makkelijk is, maar schijn bedriegt. Wie een van zijn helden dood laat gaan moet helemaal opnieuw beginnen met het spel en is dus zijn of haar helden en voortgang kwijt.

Pixel Heroes app

Pixel Heroes is te koop in de app store voor €6,99.

  • Pixel Heroes

Tally 2

De maker van onder andere het bekende Drafts heeft Tally geüpdatet, waardoor Tally 2 nu beschikbaar is. De app kan gebruikt worden om te tellen. Dat klinkt onnodig, maar de app is handiger dan je denkt. Houd bijvoorbeeld bij hoeveel dagen je al achter elkaar gesport hebt, of winsten van een potje kaarten per persoon. Via gestures kun je gemakkelijk optellen of opnieuw beginnen, en door middel van URL-schemes kun je met een druk op de knop complexe taken laten uitvoeren.

Tally 2 iPad app

Tally 2 is gratis beschikbaar, de complete versie is te koop voor €1,99 als in-app aankoop.

  • Tally 2

Welke apps gebruik jij?

Heb jij nog apps die echt niet mogen ontbreken op een iPad? Ik lees er graag over in de reacties, dan neem ik ze mee voor de volgende keer.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.