Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De drie beste nieuwe apps voor je iPad #86

Geschreven door
Geplaatst op15 maart 2015, 15:00 CategorieApplicaties

De vele beschikbare applicaties maken de iPad natuurlijk het leukst. Daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps voor jouw iPad. Deze week onder andere een game app waarmee kinderen tekeningen kunnen combineren.

Blendle Trending

Afgelopen week verscheen de iPad app van Blendle in de App Store. Eerder was al een iPhone app beschikbaar, maar iPad gebruikers moesten Blendle nog gebruiken via de website. Via de iPad app van Blendle kunnen net als de iPhone versie nog niet alle artikelen worden gelezen en alle klanten worden doorgebladerd, maar alleen de beste artikelen. De app maakt het lezen op de iPad erg comfortabel, en de app werkt goed. Overigens is het via een omweg wel mogelijk om alle artikelen in de app te lezen: voeg ze in de browser toe aan je leeslijst en lees ze vervolgens op je iPad.

Blendle Trending iPad app

Blendle Trending is gratis te downloaden.

  • Blendle Trending

Dungeon Hunter 5

Gameloft heeft gisteren de vijfde versie van Dungeon Hunter uitgebracht. In de app speel je een personage die zoveel mogelijk monsters moet verslaan. In de vijfde versie zijn een aantal nieuwe features verschenen. Zo kun je nu a la Clash of Clans een eigen fort bouwen, en met vrienden dungeons ontdekken. Dat werkt echter niet helemaal zoals je het verwacht: de medespelers in het spel worden gesimuleerd, en je vrienden spelen dus niet letterlijk mee en hoeven ook niet online te zijn.

Dungeon Hunter iPad app

Dungeon Hunter 5 is gratis te downloaden, maar bevat in-app aankopen.

  • Dungeon Hunter 5

Osmo Masterpiece

Wellicht komt de naam Osmo je bekend voor, want het bedrijf heeft meerdere apps gemaakt. De apps werken altijd met de zogenaamde Osmo spiegel die je op je iPad plaatst en die ziet wat er voor de iPad gebeurt. In Osmo Masterpiece helpt de spiegel je met tekenen. Zoek een foto op internet of maak er zelf een, en leg een velletje papier voor je iPad. Vervolgens kun je tekenen. De Osmo spiegel ziet waar je tekent en geeft dat weer op het scherm. Zo kun je als het ware de tekening overtrekken.

Osmo Masterpiece is gratis beschikbaar, maar de Osmo spiegel (€89,00 + €10,00 verzending) is wel vereist.

  • Osmo Masterpiece

Welke apps gebruik jij?

Heb jij nog apps die echt niet mogen ontbreken op een iPad? Ik lees er graag over in de reacties, dan neem ik ze mee voor de volgende keer.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.