Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De drie beste nieuwe apps voor je iPad #87

Geschreven door
Geplaatst op22 maart 2015, 8:00 CategorieApplicaties

De vele beschikbare applicaties maken de iPad natuurlijk het leukst. Daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps voor jouw iPad. Deze week onder andere een grappige weer app met een persoonlijkheid.

CARROT Weather

De CARROT apps zijn simpele apps, maar met een persoonlijkheid, zoals de maker zelf schrijft. Vanaf vrijdag is er een nieuwe app in de CARROT family gekomen: CARROT Weather. CARROT apps zijn niet saai, en deze ook niet. De app geeft het huidige weer aan, voor de komende drie dagen en meldt er iets over. Als de zon schijnt, staat er bijvoorbeeld “Here comes the sun! Doot en doo doo.” gebaseerd op het bekende nummer van the beatles. Als het regent geeft CARROT Weather ook aan hoelang het nog regent, en met welke intensiteit.

Carrot Weather app

CARROT Weather is beschikbaar voor iPhone en iPad en kost €2,99.

  • CARROT Weather

Launcher

Launcher werd eerder al gelanceerd, maar door Apple verwijdert uit de App Store. Nu is de app terug. Met Launcher kun je een widget plaatsen in het berichtencentrum waarmee je snel een app of actie kunt openen. Zo is het mogelijk om vanaf elke plek op je iPad de Facebook app te openen zonder naar het homescreen te moeten gaan, of kun je met een tik je moeder bellen via FaceTime.

Door Apple verwijderde app Launcher terug in de App Store

Launcher is gratis te downloaden in de App Store.

  • Launcher

MR Jump

MR Jump is de nieuwste app van de makers van onder andere Bicolor en MR Flap. Ook nu is het de ontwikkelaar gelukt een simpel concept toch weer interessant te maken. In MR Jump ren je door een level met obstakels, en moet je op het scherm tikken om over een obstakel te springen. De obstakels kunnen ook langer worden, waardoor je iets langer moet drukken. Het spel speelt snel en is dus perfect tijdens het wachten.

MR Jump

MR Jump is gratis te downloaden in de App Store.

  • MR Jump

Welke apps gebruik jij?

Heb jij nog apps die echt niet mogen ontbreken op een iPad? Ik lees er graag over in de reacties, dan neem ik ze mee voor de volgende keer.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.