Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Derde aflevering Game of Thrones nu beschikbaar

Geschreven door
Geplaatst op26 maart 2015, 12:03 CategorieAndroid

Ontwikkelaar Telltale Games heeft bekendgemaakt dat de derde aflevering van Game of Thrones nu beschikbaar is voor Android en iOS. Eerder deze week kwam de aflevering al uit voor de grote spelcomputers en pc.

Game of Thrones Episode 3 nu beschikbaar

Telltale Games heeft vandaag de derde aflevering van de zesdelige gameserie Game of Thrones vrijgegeven voor Android en iOS. Het derde deel, genaamd The Sword in the Darkness, is al sinds gisteren verkrijgbaar voor de grote spelcomputers van dit moment. Omdat Telltale Games-spellen vrijwel alleen om het verhaal draaien en weinig gameplay bevatten, gaan we niet echt in detail bespreken wat er tot nu toe is gebeurd, omdat dat de ervaring van het episodische spel kan aantasten. Als je bekend bent met Telltale, dan weet je wat te verwachten.

Game of Thrones: A Telltale Games Serie, zoals de game volledig heet, is een episodische game met in totaal zes hoofdstukken, wat één meer is dan gebruikelijk is voor een spel van Telltale Games. Het eerste deel heet Iron from Ice, die het verhaal van de House Forrester een zet geeft. Dat is een familie die wel in de boeken aan bod komt, maar niet in de televisieserie die te zien is op HBO. Binnenkort start het officiële vijfde seizoen alweer op de betaalzender, dus je kunt je nu alvast lekker onderdompelen in de Game of Thrones-wereld.

Deze gameserie focust zich op het gedeelte van het verhaal tegen het einde van het derde seizoen aan. Mocht je dus nog niet zo ver zijn, wacht dan misschien nog maar even met spelen. Je neemt de controle over vijf familieleden van de House Forrester en neemt over heel wat situaties zelf de beslissingen; wat perfect binnen het universum van Game of Thrones past, voornamelijk vanwege de politieke oorlogsvoeringen binnen de boeken en de televisieserie. In de game bezoek je onder meer locaties als King’s Landing en The Wall.

Je kunt de nieuwe aflevering downloaden wanneer je de eerste episode gedownload heb door middel van een in-app-aankoop.

  • Game of Thrones: A Telltale Games Series
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.