Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Deze drie spellen van 2K Games zijn in de aanbieding

Geschreven door
Geplaatst op27 maart 2015, 12:00 CategorieAndroid

Speluitgever 2K Games heeft drie van zijn spellen in de aanbieding gegooid, voor zowel Android als iOS. Check snel om welke het gaan. Of je nu van strategie of sport houdt, het is zeker een kijkje waard.

Drie 2K Games-spellen in de aanbieding

De Noord-Amerikaanse speluitgever 2K Games heeft drie van zijn games in de aanbieding gegooid. De aanbieding geldt zowel op Android als iOS. De games zijn tot wel zestig procent afgeprijsd. Mocht je interesse hebben in één van de drie onderstaande titels, dan raden we je aan die snel te downloaden. Het is namelijk onduidelijk tot wanneer de aanbieding loopt. De spellen die je in elk geval nu kunt downloaden, met die flinke korting, zijn NHL 2K, Civilization Revolution 2 en XCOM: Enemy Within.

Civilization Revolution 2

Civilization Revolution 2 is een turn-based strategy game (spelers spelen dus om beurten) waarin je het doel hebt het beste imperium te bouwen, dat beter is dan alle andere in de game. Daarbij kun je kiezen uit een aantal belangrijke historische leiders, zoals Lincoln, Bismarck, Lenin en meer. Helaas is Ghandi nergens te bekennen – een personage dat altijd een ferme indruk achterliet in de pc-versies van Civilization. Bij het opbouwen van het imperium hoort het bouwen van steden, ontdekken van technieken en opzetten van legers.

civ-rev-2

  • Civilization Revolution 2

XCOM: Emeny Within

Het strategische spel XCOM: Enemy Unknown wordt gezien als één van de betere spellen van de afgelopen tijd – zowel op consoles, pc als op Android en iOS. Die game kreeg, mede dankzij het succes, later nog een expansion op het verhaal, genaamd XCOM: Enemy Within. Die game is nu ook verkrijgbaar voor Android en iOS en wordt uitgebracht als los spel op de Google Play Store en App Store. Maar Enemy Within is in feite hetzelfde als Unknown; mocht je eerder Enemy Unknown hebben aangeschaft, dan koop je de game dus nu opnieuw.

xcom-groot

  • XCOM: Enemy Unknown

NHL 2K

Er lopen er niet heel veel van rond in Nederland, zeker niet wanneer je de groep vergelijkt met voetbalfans: hockeyliefhebbers. De hockeysport is ontzettend populair en Noord-Amerika en de games doen het daar dan ook altijd goed. NHL 2K mag dan niet zo uitgebreid zijn als zijn consolebroertjes, maar bevat gelukkig wel genoeg content om je een paar dag zoet te houden. Je kunt in wedstrijden deelnemen van drie tegen drie of je vrienden verslaan in de gamemodus waarin je om beurten een penalty neemt.

nhl-2k

  • NHL 2K
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.