Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Dit is de HTC One E9-phablet’

Geschreven door
Geplaatst op25 maart 2015, 9:47 CategorieAndroid

Er zijn nieuwe beelden opgedoken van de onaangekondigde HTC One E9-phablet, die een hogere resolutie heeft dan de HTC One M9-smartphone. Ook zou deze phablet een stuk dunner moeten worden, als we de geruchten mogen geloven.

Gerucht: HTC werkt ondertussen aan de HTC One E9

Eerder deze maand kwamen we de onaangekondigde HTC One E9-phablet al eens tegen, die in de database van de Chinese waakhond van telecommunicatie, TENAA, was opgenomen. Van die phablet is nu nieuw beeldmateriaal opgedoken, die ons laat zien dat de eerder gelekte foto overeenkomt met deze foto’s. Opvallende aspecten zijn de glanzende achterkant van de smartphone/tablet-hybride en de dunnere rand aan de onderkant. De Taiwanese fabrikant HTC heeft zelf nog niets bekendgemaakt over het toestel.

htc-one-e9

Op de eerder gelekte TENAA-pagina is te lezen dat de afmetingen van het apparaat 156.5×76.5×7.54 mm zijn, het scherm 5,5 inch groot is en de batterij een vermogen heeft van 2800mAh. Er is geen informatie terug te vinden over het gewicht van de phablet. Dit is niet de eerste dat we iets horen over de One E9. Eerder kwam namelijk al naar buiten dat het scherm op het apparaat een qhd-resolutie zou krijgen (2560 bij 1440 pixels). Ter vergelijking: de smartphone HTC One M9 heeft ‘slechts’ een full hd-resolutie (1920 bij 1080 pixels).

Daarnaast zijn er nog een aantal andere specs te vinden. De camera krijgt een 20 megapixels-variant, werkgeheugen van 3GB en 32GB intern geheugen, net zoals dat het geval is met de HTC One M9. Qua besturingssysteem mogen we Android 5.0 Lollipop verwachten. Wat hier allemaal van waar is, weten we pas zeker wanneer HTC officieel de aankondiging doet. Maar wanneer dergelijke informatie opduikt bij instanties als de TENAA of de FCC (in Noord-Amerika), dan kun je ervan uitgaan dat de informatie vaak klopt.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.