Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Dit zijn de accessoires voor de Microsoft Surface 3

Geschreven door
Geplaatst op31 maart 2015, 17:51 CategorieAccessoires

Microsoft heeft vandaag de Surface 3 aangekondigd, de opvolger van de Surface 3 de kleine broer van de Surface Pro 3. Natuurlijk kan ook dit model weer voorzien worden van een aantal interessante accessoires, waaronder een Type Cover-keyboard en de Surface Pen.

Surface 3 accessoires

De Microsoft Surface 3 wordt in Nederland ‘kaal’ geleverd, wat wil zeggen dat je voor een prijs van 609 euro of 729 euro een stand-alone tablet zonder accessoires krijgt. Maar, Microsoft zou Microsoft niet zijn als de tablet niet tot laptop omgevormd kan worden en de mogelijkheden middels accessoires uitgebreid kunnen worden.

Microsoft-Surface-3-keyboards

De eerste en wellicht meest interessante accessoire is de Type Cover, een keyboard dat we al kennen van eerdere Surface-tablets. De accessoire is op het eerste gezicht niet veranderd maar volgens Microsoft reageren de toetsen sneller en is het trackpad verbeterd. De Type Cover komt in verschillende kleuren, waaronder blauw en rood.

Microsoft-Surface-3-pen

Wil je de tablet niet met je vingers maar met een stylus bedienen, bijvoorbeeld om te tekenen of schrijven, dan is de Surface Pen interessant. Deze accessoire komt in vijf verschillende kleuren en maakt gebruik van de active digitizer in het display.

Microsoft-Surface-3-dock

Voor diegenen die de Surface 3 tot desktop willen omvormen is het Docking Station ontwikkeld. Dit dock beschikt over usb-poorten en een connectie om de tablet met een extern display te verbinden.

Prijzen

Op dit moment zijn de Nederlandse prijzen van deze accessoires nog niet bekend. In de VS gaat de Surface Pen 49 dollar kosten en krijgt de Type Cover een prijs van 129 dollar mee.

Meer informatie over de Surface 3 vind je op de productpagina. Lees ook onze Microsoft Surface 3 review.

  • Delen:
Microsoft Surface 3
Windows 8

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.