Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Galaxy Tab S-tablets draaien op Lollipop tijdens MWC 2015

Geschreven door
Geplaatst op2 maart 2015, 17:37 CategorieAndroid

De Samsung Galaxy Tab S-tablets die op de Samsung-stand te zien zijn op de beurs MWC 2015, draaien op Android 5.0 Lollipop. Bronnen bevestigen nu dat we zelfs eind maart of begin april met Lollipop aan de gang kunnen gaan.

Lollipop te zien of de Galaxy Tab S-tablets

Als je wat vaker op Tablets Magazine komt, dan heb je ongetwijfeld al het bericht voorbij zien komen waarin we vertellen over Android 5.0 Lollipop op de Samsung Galaxy Tab S-tablets. Waarom is dit zo speciaal? Samsung presenteert de Tab S 10.5 en Tab S 8.4 als premium-modellen. Niet alleen in de communicatie, maar ook wanneer je kijkt naar de bouwkwaliteit. Dat twee premium tablets dan zo lang moeten wachten op een nieuwe versie van het besturingssysteem, is eigenlijk een beetje te gek voor woorden.

samsung-galaxy-tab-2-10-5-lollipop-mwc

Het feit dat de al uitgebrachte tablets met Android 5.0 Lollipop als besturingssysteem te zien zijn op de Samsung-stand tijdens MWC 2015, is dan goed nieuws in onze ogen. Dat houdt namelijk mogelijk in dat we binnenkort zelf aan de slag kunnen gaan met het nieuwe OS. Bronnen bevestigen dan ook dat dit al ‘zo snel’ als eind maart of begin april kan zijn. Tot nu toe hebben de Samsung Galaxy Note-modellen het voorrecht gehad om als eerste geüpdatet te worden, dus het mag dan ook wel eens tijd worden dat de luxere modellen die aandacht krijgen.

samsung-galaxy-tab-2-8-4-lollipop-mwc

Het grootste pluspunt voor de premium tablets is dat Android 5.0.2 op deze Galaxy Tab S-tablets een officiële stille modus heeft, net zoals op de Samsung Galaxy Note Edge het geval is. Helaas is verder niet bekend wat voor versies de jongens van SamMobile hebben draaien op deze tablets (gaat het om een bèta- of een final-versie?) en weten we dus ook niet wanneer we deze update mogen verwachten. Check in elk geval de video die SamMobile heeft gemaakt voor nog meer details en natuurlijk voor een indruk van Lollipop op deze tablets.

  • Delen:
Samsung Galaxy Tab S 8.4
Android Lollipop (5.0)
Samsung Galaxy Tab S 10.5
Android Lollipop (5.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.