Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Gmail 4.0 voor iOS brengt aantal handige functies met zich mee

Geschreven door
Geplaatst op5 maart 2015, 21:23 CategorieApple

Vandaag is versie 4.0 van Gmail voor iOS uitgebracht. De update brengt een aantal nieuwe functies en verbeteringen, waaronder meer uitvoerbare acties in het berichtencentrum.

Gmail 4.0

Google heeft vandaag een nieuwe update voor Gmail uitgebracht op iOS. Versie 4.0 heeft meerdere handige verbeteringen en nieuwe functies. Het verzenden van bestanden als bijlage gaat nu een stuk soepeler, en vereist minder stappen. Je kunt met versie 4.0 gewoon bestanden vanuit andere apps met Gmail delen, om ze vervolgens gemakkelijk door te mailen als bijlage. Je hoeft nu dus niet meer speciaal de Gmail-app te openen, een mailtje te schrijven en een bestand als bijlage toe te voegen.

Ook kan je nu bijlagen in andere apps openen, via de nieuwe viewer. Als je bijvoorbeeld een PDF-bestand krijgt toegestuurd die je in een specifieke app wilt openen, kan dat. Je kunt het vergelijken met de opties die je krijgt op Android. Verder kun je nu een stuk meer doen vanuit het berichtencentrum. Je kunt bijvoorbeeld vanaf je homescreen gelijk ervoor kiezen email-berichten te archiveren of te beantwoorden, iets wat een hoop tijd bespaart. Eerder moest je de Gmail app eerst openen, om vervolgens een mail te selecteren en een actie uit te voeren. Nu hoef je dus geen apps meer te openen, en kun je direct nadat je de notificatie voor een nieuwe mail hebt ontvangen de mail archiveren of beantwoorden.

Ben je op zoek naar goede e-mail app voor je iPad? We zetten de beste e-mail apps voor iOS op een rijtje.

  • Gmail
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.