Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Honor brengt Honor 6+ naar Europa

Geschreven door
Geplaatst op4 maart 2015, 11:29 CategorieAndroid

Honor heeft woensdagochtend bekendgemaakt dat de Honor 6+-phablet in het tweede kwartaal van 2015 naar Europa komt. De prijs is niet bekend. Honor presenteert de 6+ als een krachtige phablet, met unieke features.

Honor 6+: een krachtige phablet, met twee camera’s op de achterkant

Het was nog even onzeker of wij in Europa de Honor 6+ mochten verwachten, maar vandaag is de kogel door de kerk: De Honor 6+ komt in het tweede kwartaal van 2015 uit. De prijs is nog onbekend, maar we verwachten dat-ie in elk geval boven die van de Honor 4X gaat liggen en niet hoger gaat zijn dan de prijs die je voor een iPhone 6 Plus betaalt. Het 5,5 inch full hd-scherm van de Honor 6+ beschikt over een ultra hoog contrast van 1500:1 en een kleurverzadiging van 85%. Tevens heeft die screen-to-body ratio van 78,2 procent.

honor-6-plus-achterkant

De Honor 6+ wordt aangedreven door de Kirin 925-chipset met de Smart GTS octa-core. De cpu-architectuur van de i3-sensor hub beschikt over 8 AP cores en een micro core processor met een vermogen van 1.8 Ghz. Dit biedt een mooie balans tussen vermogen en energiezuinigheid. Het toestel maakt gebruik van het EMMC 5.0 interface, biedt 3GB aan werkgeheugen en 32GB intern geheugen. Dit kan worden uitgebreid met een micro-sd-kaart. De batterij heeft een vermogen van 3600mAh en kan, volgens Honor, twee dagen meegaan.

Wat de phablet uniek maakt is de dubbele camera aan de achterzijde. De twee 8 megapixel Eagle eye-camera’s, gebaseerd op het triangulatie principe, produceren 13 megapixel-foto’s. De autofocus stelt binnen 0,1 seconde scherp, heeft een f0.95 diafragmaopening en maakt gebruik van het 3IE-algoritme voor gedetailleerdere foto’s. Wanneer we de phablet precies in het tweede kwartaal van 2015 mogen verwachten in Nederland, is nog niet bekendgemaakt. Een phablet die bij normaal gebruik twee dagen meegaat, heeft in elk geval onze interesse.

  • Delen:
Honor 6 Plus
Android KitKat (4.4)

Reacties

  1. ANL
    04 maart, 2015 om 16:12

    Lijkt een hele fijne mobiel…hopeljk gaan jullie de Honors ook een keertje testen en een review uitbrengen. Zou fijn zijn om te kunnen bepalen of het inderdaad wat is. Het lijkt OK, de prijs ook, want Honors zijn zeer scherp geprijsd.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.