Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Honor kondigt de Honor 4X-phablet aan

Geschreven door
Geplaatst op4 maart 2015, 10:56 CategorieAndroid

Honor heeft woensdag de Honor 4X aangekondigd: een phablet met een scherm van 5,5 inch en een 64 bit-processor onder de motorkap. Qua software moet je het voorlopig doen met Android 4.4 KitKat.

Honor 4X met Android 4.4, later Android 5.0

Honor kondigt woensdagmorgen de phablet Honor 4X aan. Dit toestel heeft als eerst de eer een 64 bit-processor te krijgen als toestel van Honor. In dit geval gaat het om een octacore Kirin 620-chipset. De Honor 4X draait na release op Android 4.4 KitKat, maar de fabrikant geeft aan dat we voor de zomer nog de upgrade naar Android 5.0 Lollipop mogen verwachten. De batterij gaat 72 uur mee dankzij de krachtige en zuinige 3000mAh batterij en energiebesparende technologie. Ook beschikt de phablet over 4g en 3g.

honor-4x-groot

De 64 bit octacore Kirin 620-chipset wordt aangesterkt met 2GB aan werkgeheugen. Verder bevat het toestel 8GB intern geheugen en een micro-sd-gleuf voor de broodnodige extra gigabytes aan ruimte, aangezien 8GB tot wel erg weinig is. De Honor 4X beschikt over een 5 megapixel-camera aan de voorzijde en een 13 megapixel camera aan de achterzijde, met een razendsnelle autofocus. Verder is het mogelijk om achteraf foto’s scherp te stellen. De Honor 4X-phablet moet in het tweede kwartaal van 2015 uitkomen in Nederland, voor 199,99 euro.

Het merk Honor is ontworpen om aan de behoeftes te voldoen van de ‘always on’ digital natives, een groep die leeft op het internet, die één derde van de dag online is en besteedt aan sociale media, entertainment, winkelen, studeren of simpelweg om connected te blijven. Honor is niet bang om dingen anders te doen en wilt verandering brengen door de benadering van no-store, no-gurus, no-contracts die de mobiele telefoniemarkt momenteel opschudt. Of dit gaat lukken met de Honor 4X, zal de tijd ons moeten gaan leren.

  • Delen:
Honor 4X
Android KitKat (4.4)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.