Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

HP gaat samenwerking aan met Bang & Olufsen voor tablets en pc’s

Geschreven door
Geplaatst op24 maart 2015, 15:29 CategorieHardware

Het was al even bekend dat de samenwerking tussen HP en Beats Audio ten einde zou komen maar een opvolger voor Beats was nog niet bekend. Daar komt vandaag verandering in want HP heeft zojuist aangekondigd te gaan samenwerken met Bang & Olufsen. Onder meer tablets en pc’s worden voorzien van speakers en technieken van het bedrijf.

HP en Bang & Olufsen maken vandaag bekend het bekende B&O-sound naar pc’s, tablets en accessoires van HP te brengen. Audio speelt volgens beide bedrijven een belangrijke rol in de ervaring die mensen met pc’s, tablets en accessoires hebben. HP wil deze ervaring optimaliseren en gaat hiervoor de ervaring, expertise en technieken van Bang & Olufsen inzetten.

B&O heeft al jaren ervaring op het gebied van audio en heeft onlangs onder meer de nieuwe BeoPlay H8 koptelefoon en het BeoPlay A3 muzieksysteem gelanceerd. De ervaring van het bedrijf moet binnenkort zorgen voor een optimale audio-ervaring in producten van HP. Elke laptop, desktop, tablet en accessoire van HP wordt volgens de bedrijven speciaal getuned voor een optimale audioweergave. In deze producten worden daarbij de audio-circuits bewust gescheiden van de andere signalen op het moederbord. Ook wordt er software meegeleverd waarmee de audioweergave door de gebruiker zelf afgesteld kan worden.

De eerste HP-producten met Bang & Olufsen of B&O Play audio worden in de lente al verwacht. Onder meer de Spectre-, Omen- en Envy-series krijgen het logo en de technieken van B&O mee.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.