Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

HTC kondigt op Chinese website HTC One E9+ aan

Geschreven door
Geplaatst op29 maart 2015, 21:15 CategorieAndroid

HTC onthulde vandaag stilletjes op hun Chinese website de HTC One E9+, een phablet met veelbelovende specificaties.

HTC One E9+

Het is dan eindelijk officieel: HTC komt met de HTC One E9+, een strakke phablet waar we de afgelopen maanden allerlei geruchten over voorbij zagen komen. Vandaag verscheen de One E9+ op de website van de Chinese tak van HTC, compleet met specificaties en foto’s. De specificaties komen overeen met de geruchten, wat voor velen een opluchting zal zijn. Die zien er namelijk goed uit: de half metalen, half plastic phablet heeft een prachtig 5.5-inch Quad HD (534 ppi) scherm. Daarmee heeft de HTC One E9+ het scherpste scherm in een HTC-telefoon ooit.

Aan de achterkant van de HTC One E9+ vind je een 20-megapixel camera, en aan de voorkant een UltraPixel camera. De phablet heeft 3GB aan werkgeheugen, en draait op een indrukwekkende octa-core 2GHz MY6795M MediaTek processor. Voor je muziek, foto’s en apps heb je intern 16GB aan opslaggeheugen, wat je kan uitbreiden met een microSD-kaartje. Verder heeft de One E9+ natuurlijk de BoomSound stereo speakers aan de voorkant, voor een prachtige geluidservaring. De HTC One E9+ heeft een 2800 mAh batterij, wat genoeg zou moeten zijn voor een hele dag.

Verder weten we nog niks over de prijzen en de andere modellen die HTC ongetwijfeld begin april gaat aankondigen, tijdens een speciaal evenement op acht april. De HTC One E9+ ziet er in ieder geval goed uit, naast de misschien ietwat te ver uitstekende camera aan de achterkant. Het klassieke HTC-design ziet er nog steeds fris en strak uit, en HTC weet toch subtiel te vernieuwen. Over een week horen we meer over de HTC One E9+, tijdens het HTC evenement.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.