Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Huawei Mediapad X2 7.0 krijgt prijs vanaf 349 euro

Geschreven door
Geplaatst op12 maart 2015, 10:41 CategorieAndroid

Begin deze maand presenteerde Huawei tijdens het Mobile World Congress in Barcelona de Mediapad X2 7.0,een 7-inch tablet met indrukwekkende specificaties. Maar, het was nog onduidelijk wat er voor de tablet betaald moest worden. Daar komt vandaag verandering in want in Duitsland en Italië is de tablet reeds opgedoken.

Huawei Mediapad X2 7.0

De Huawei Mediapad X2 7.0 is de nieuwste 7-inch tablet van de Chinese fabrikant en wordt als premium model in de markt gezet. Het toestel is voorzien van een 7-inch ips lcd-display met een 1.920 bij 1.200 pixels resolutie en draait op een Kirin 930 octacore-processor van Huawei zelf. Onder de motorkap zien we verder onder meer 2GB of 3GB aan werkgeheugen en 16GB of 32GB aan opslaggeheugen terug.

Huawei-MediaPad-X2-hands-on

Verder beschikt de tablet over een microSD-kaartlezer om het geheugen uit te breiden, twee slots voor een simkaart, standaard ondersteuning voor 4G-verbindingen, Bluetooth 4.0 en de mogelijkheid om telefoongesprekken te voeren. Het geheel draait op Android 5.0 Lollipop, de meest recente versie van het Android-besturingssysteem.

Prijzen Mediapad X2 7.0

Diverse winkels in Italië en Duitsland hebben de tablet reeds online gezet waardoor we duidelijkheid over de prijsstelling krijgen. Zoals het er nu uitziet krijgt de 16GB-versie met 2GB aan werkgeheugen, welke in een witte afwerking krijgt, een prijs van 349 euro mee. De 32GB-versie met 3GB aan werkgeheugen en een gouden afwerking zou 399 euro gaan kosten. In Nederland wordt de tablet nog niet aangeboden.

Lees ook onze Huawei Mediapad X2 7.0 hands-on review.

  • Delen:
Huawei MediaPad X2 7.0
Android Lollipop (5.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.