Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘iOS 8.3 volgt iOS 8.2 snel op’

Geschreven door
Geplaatst op2 maart 2015, 10:40 CategorieiPad

Het schijnt dat Apple straks heel snel twee keer je iOS-apparaat gaat voorzien van updates en dat heeft waarschijnlijk te maken met onder andere de aanstaande release van de Apple Watch.

Gerucht: iOS 8.2 wordt snel opgevolgd door iOS 8.3

Volgens een aantal geruchten kan het zijn dat we zo snel als vandaag – of in elk geval deze week – de release van iOS 8.2 mogen verwelkomen op onze iPhones en iPads. Er schijnen nog wat kleine kinken in de kabels te zitten waardoor de update ook aan het einde van de week kan verschijnen, maar de hardnekkige geruchten claimen in elk geval dat we de nieuwe software deze week mogen verwachten. In totaal zijn er tot nu toe vijf bèta’s verschenen voor iOS 8.2, waarvan de laatste alweer een maand geleden verscheen voor ontwikkelaars.

Niet geheel verrassend wordt iOS 8.2 natuurlijk opgevolgd door iOS 8.3. Wat wel verrassend was, is het feit dat er al twee bèta’s zijn verschenen van de laatstgenoemde, nog voordat het publiek iOS 8.2 kon binnenhalen. Voordat we iOS 8.3 kunnen downloaden, moeten we echter nog twee bèta’s afwachten, eveneens volgens hardnekkige geruchten. Maar dit zou allemaal in een sneltreinvaart moeten zitten, aangezien er ook gezegd wordt dat iOS 8.3 heel snel iOS 8.2 gaat opvolgen – wellicht al in de eerste week van april. Maar dat is nog even afwachten.

De bèta’s van iOS 8.2 gaf ontwikkelaars al de kans om te spelen met de WatchKit tools: software om alvast apps te maken voor de Apple Watch. Mogelijk betekent het dat je tenminste iOS 8.2 nodig hebt om je tablet of phablet te koppelen aan het slimme horloge, maar de mogelijke release van iOS 8.3 in april kan ook verklappen dat je nog een versie later nodig hebt. Op 9 maart geeft Apple een presentatie, onder andere over de Apple Watch. Daar komen we als het goed is meer te weten over aanstaande iOS-releases.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.