Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

iPad Pro-geruchten blijven aanhouden

Geschreven door
Geplaatst op24 maart 2015, 9:09 CategorieiPad

Net wanneer je denkt dat de geruchten zullen afzakken, duikt er wederom een mogelijke iPad Pro-hoes op. Komt-ie er dan echt aan? Eerder gaf Apple zelf al aan dat we geen conclusies kunnen trekken uit afbeeldingen van (de renders van) hoesjes.

iPad Pro-hoesje opgedoken, geruchten blijven aanhouden

Het wellicht heel even in je achterhoofd zijn verschenen: het idee dat de iPad Pro er toch niet aankomt. Tijdens Apples laatste presentatie, waar het onder meer de nieuwe Macbook toonde, hoorden we niets over de iPad Pro of iPad Plus. Het enige apparaat die een beetje overeenkwam met een nieuwe 12-inch-apparaat van Apple, was die nieuwe Macbook, dus het zou kunnen zijn dat al die geruchten naar dat moment hadden opgebouwd. Maar gek genoeg blijven de geruchten, na de presentatie, aanhouden. Komt-ie er dan echt aan?

ipad-pro-hoes-36

Als het om hoesjesmakers gaat, dan kunnen we er ergens vanuit gaan dat die qua design van de hoezen precies bij het product in kwestie passen – wanneer dat product ook echt is aangekondigd en we kunnen zien dat de hoes qua design ook echt precies bij het product past. Vandaag is er wederom een render van een hoes opgedoken, die om de iPad Pro / iPad Plus zou moeten passen. Hij is groot en roze en zou, afgaande op de afbeelding, echt niet om een andere iPad passen, maar het kan ook gewoon nog steeds een mock-up zijn.

Opvallend aan dit design is, in navolging van eerder nieuws, de vier openingen aan alle kanten. Daar zouden namelijk vier stereospeakers worden geplaatst, een feature die het aanhoudende probleem met het geluid van de iPad zou moeten oplossen. Aan de andere kant zou het ook helemaal niets aan het probleem van het geluid kunnen doen, aangezien de speakers dan nog steeds aan de zijkant zouden zitten en niet aan de voorkant. Of Apple daadwerkelijk een grote iPad gaat lanceren, is nog niet duidelijk. Mogelijk horen we deze zomer meer.

  • Delen:
Apple iPad Pro
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.