Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

King of Thieves is nu uit op Android en iOS

Geschreven door
Geplaatst op5 maart 2015, 21:22 CategorieAndroid

King of Thieves is een verslavende multiplayer game van de makers van Cut the Rope. Het spel is vanaf vandaag ook op Android te spelen, na een eerdere release op iOS.

King of Thieves

King of Thieves is nu beschikbaar in de Google Play Store. De game is ontwikkeld door de makers van Cut the Rope, een enorm populaire puzzel-game die een aantal jaren terug uitkwam voor Android en iOS. De nieuwe game van Zeptolab, King of Thieves, is een verslavende mix tussen het Tower Defense genre en platformers. Je rent en springt rond terwijl je dodelijke vallen ontwijkt, om zo snel mogelijk de dungeon van de tegenstander in te breken. De game is vooral gericht op multiplayer, al kan je volgens Zeptolab ook in je ééntje spelen.

Elke speler kan zijn eigen dungeon ontwerpen, vol met gevaarlijke vallen en andere hindernissen. In elke dungeon liggen munten en edelstenen, die je moet zien te beschermen. Spelers kunnen altijd je dungeon binnenvallen, dus je speelt niet altijd tegelijkertijd tegen elkaar. Naar mate je meer geld en edelstenen verzameld word je sterker, en kan je de enorm nuttige upgrades kopen. Die zul je nodig hebben, want je wilt natuurlijk elke indringer tegenhouden. Je dungeon blijft namelijk altijd toegankelijk voor je tegenstanders, ook als je de app afgesloten hebt. De upgrades kan je ook met echt geld kopen, al dwingt de game je niet dat ook daadwerkelijk te doen.

King of Thieves kwam 12 februari al uit op iOS, en nu kunnen Android-gebruikers dus ook met de game aan de slag. Het spel is gratis te downloaden in de Play Store en de App Store, met in-app aankopen. Ben je op zoek naar meer games voor je Windows, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets.

  • King of Thieves
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.