Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Lego Marvel Super Heroes – Universe in Peril uit op Android

Geschreven door
Geplaatst op12 maart 2015, 17:12 CategorieAndroid

De game Lego Marvel Super Heroes – Universe in Peril is eindelijk uitgebracht op Android, nadat de game eerst op onder andere iOS verscheen. Dit is een port van een game die eerst op Nintendo DS, Nintendo 3DS en PlayStation Vita.

Lego Marvel Super Heroes – Universe in Peril beschikbaar voor Android

De speluitgever Warner Bros. Interactive heeft de game Lego Marvel Super Heroes – Universe in Peril vandaag naar Android-apparaten gebracht. Eerder dit jaar kwam de game al in de App Store van Apple, waar je hem voor je iOS-apparaat kunt downloaden. Universe in Peril is, net als zijn iOS-versie, een port van de gelijknamige game die in 2013 al uitkwam voor Nintendo DS, Nintendo 3DS en PlayStation Vita en is dus niet van de grond af aan opgebouwd als een game die je op een smartphone of tablet gaat spelen.

En dat merkt je aan een aantal dingen. Niet alleen is de game lekker uitgebreid en volgestouwd met content – zoals je van games mag verwachten die (aanvankelijk) in de fysieke winkel liggen – je merkt het ook aan de opbouw. Alles aan dit avontuur schreeuwt mobiel en dat heeft het voornamelijk te danken aan het feit dat de game is gebouwd met in het achterhoofd de gedachte dat spelers deze game gaan spelen in korte speelsessies. Verwacht dus geen episch avontuur zoals op je Xbox of PlayStation, maar wel zien wel een hoop terugkerende content.

Zo vinden we meer dan tien levels terug uit het spel voor de consoles, die zijn opgedeeld in kleinere levels en bevat het spel meer dan honderd speelbare personages. Dat laatste is wel minder dan op de console, dus dat is wel jammer. Plus: deze versie heeft die gigantische stad niet, die we wel terugvinden op de spelcomputers, dus dat is ook een flink nadeel. Hoewel je eenmalig 4,23 euro betaalt en daarmee de complete game in huis haalt, is het wel zo dat je door middel van niet-verplichte in-app-aankopen nieuwe personages kunt aanschaffen.

  • Lego Marvel Super Heroes - Universe in Peril
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.