Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘LG G4 krijgt 5,6 inch-scherm’

Geschreven door
Geplaatst op16 maart 2015, 9:05 CategorieAndroid

Over de LG G4 bestaan veel geruchten: dan krijgt het een scherm van 5,1 inch, dan weer 5,5 inch en nu weer 5,6 is. Wat is het nou? LG heeft zelf nog niets over het toestel bekendgemaakt: het kan dus nog alle kanten op.

LG G4: wat is nu de schermgrootte?

Op zondagavond is er een nieuw gerucht over de LG G4 naar buiten gebracht: het toestel zou namelijk een schermgrootte van 5,6 inch met zich meekrijgen, waardoor hij weer officieel een phablet wordt. Eerder verschenen berichten spreken dit weer tegen, waardoor het voorlopig eigenlijk nog gissen is wat het apparaat voor schermgrootte meekrijgt. Mogelijk weten we eind mei meer over deze phablet, aangezien LG zijn huidige vlaggenschip eind mei 2014 gepresenteerd had. Het is dus nog even afwachten wat er bekendgemaakt wordt.

Mogelijk krijgt de LG G4-phablet een schermresolutie van 1620 bij 2880 pixels. Dat blijft uit een user agent-profiel dat is gestuurd naar de website MyLGPhones. De site denkt dat het in elk geval om de G4 gaat, vanwege het modelnummer: LG-VS999. De G3 kreeg eerder LG-VS9985 met zich mee, dus het zou inderdaad kunnen kloppen dat de VS999 een opvolger is van de VS9985. Maar andere aanwijzingen bestaan momenteel nog niet en, zoals gezegd, de fabrikant heeft zelf ook nog niets losgelaten over de G4. Dat blijft dus nog spannend.

Daarnaast bestaat het gerucht dat de aankomende LG G4 zonder stylus geleverd wordt, ook al zou de fabrikant voornemens zijn het met stylus op te willen nemen tegen Samsung en z’n succesvolle Note-reeks. Maar LG zegt de stylus nog geen vaarwel: er zou namelijk nog een LG G4 Stylus op de markt moeten verschijnen, net zoals je de LG G3 en LG G3 Stylus hebt. Ook hier gaat het dus nog om een gerucht en heeft LG zelf nog niets naar buiten gebracht. Wellicht dat er dus eind mei officieel achter gaan komen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.