Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘LG G4 van plastic en G4 Note van metaal gemaakt’

Geschreven door
Geplaatst op23 maart 2015, 15:18 CategorieAndroid

Naar verluidt wordt de aankomende phablet LG G4 van plastic en zijn onaangekondigde broer G4 Note van metaal gemaakt. Deze geruchten komen van een zogenaamde ingewijde uit de industrie, maar we weten nog niet of ze kloppen.

LG G4 en G4 Note: twee phablets van LG

Een hooggeplaatste executive binnen LG, Cho Juno, heeft al eens eerder laten weten dat de LG G4 ‘radicaal anders wordt’ dan andere phablets. Helaas kon de beste man geen details geven over wat er dan precies radicaal anders zou zijn. Nu schijnt er een industry insider die claimt dat LG voor een premium design gaat als het om zijn nieuwe toestellen gaat. Deze nieuwe toestellen zouden in elk geval op hetzelfde niveau zitten als de concurrentie en wellicht zelfs voorbijstreven als het om het woord ‘premium’ gaat.

En dat is nou net waar Samsung op gaat inzetten de komende tijd. Dus het zou helemaal geen vreemde zet zijn wanneer LG dezelfde richting op zou gaan. Vaak gaat premium samen met een metalen body, dus dan zou je kunnen verwachten dat de LG G4 van metaal wordt – nee, zegt de insider, die wordt hoogstwaarschijnlijk van plastic gemaakt. Toen LG de keuze voor ‘meer metaal’ maakte, was de LG G4 waarschijnlijk al te ver in ontwikkeling, dus was er geen moment meer waarop er kon worden besloten toch voor metaal te gaan.

Nu wil het toeval dat dit mogelijk niet het geval is met de LG G Note-phablet, waar we al eerder een gerucht over voorbij zagen komen. Deze onaangekondigde, mysterieuze phablet zou nog wel eens het beste model van 2015 kunnen worden vanuit de stallen van LG. Dit toestel zou in de tweede helft van 2015 uit moeten komen volgens geruchten, dus heeft het bedrijf nog tijd zat om die Notes te produceren. Het is nu afwachten wat LG over dit toestel bekend gaat maken. Wanneer dat gebeurt, is helaas nog niet bekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.