Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘LG G4 wordt op 28 april aangekondigd’

Geschreven door
Geplaatst op31 maart 2015, 10:33 CategorieAndroid

Het schijnt dat LG voornemens is om op 28 april 2015 de LG G4-phablet aan te kondigen. Momenteel stuurt de fabrikant uitnodigingen uit voor een evenement dat op die dag moet plaatsvinden in verschillende Europese steden.

LG G4 komt steeds dichterbij

Nu Samsung zijn Galaxy S6-smartphone heeft aangekondigd en HTC officieel de One M9 heeft tentoongesteld en we weten wanneer we die toestellen mogen verwachten, is het aan LG de beurt om te laten zien wat het in huis heeft. We weten dat LG bezig is met de laatste puntjes op de i in de ontwikkeling van de LG G4, aangezien de phablet is opgedoken in de GFXBench, dus we kunnen er voorzichtig van uitgaan dat dit het volgende vlaggenschip van de fabrikant is. En mogelijk wordt die op 28 april aangekondigd tijdens een event.

Op 28 april houdt LG een evenement in Londen, Parijs en New York en een dag later in Singapore, Seoul en Istanbul. De uitnodiging lijkt op een soort hoesje van een notebook, met daarop de tekst ‘See the Great, Feel the Great’. Die G heeft hetzelfde lettertype als de G van de LG G-serie. Onduidelijk is waar LG precies op doelt met die tagline, maar mogelijk heeft het iets te maken met een nieuwe visuele stijl. Heeft het iets te maken met het gerucht dat LG zich meer gaat focussen op premium? Op het moment kan het nog van alles zijn.

Een hooggeplaatste executive binnen LG, Cho Juno, heeft al eens eerder laten weten dat de LG G4 ‘radicaal anders wordt’ dan andere phablets. Helaas kon de beste man geen details geven over wat er dan precies radicaal anders zou zijn. Nu schijnt er een industry insider die claimt dat LG voor een premium design gaat als het om zijn nieuwe toestellen gaat. Deze nieuwe toestellen zouden in elk geval op hetzelfde niveau zitten als de concurrentie en wellicht zelfs voorbijstreven als het om het woord ‘premium’ gaat.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.