Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘LG werkt aan LG G Note-phablet’

Geschreven door
Geplaatst op12 maart 2015, 17:30 CategorieAndroid

Naar verluidt werkt de Zuid-Koreaanse fabrikant LG aan de phablet LG G Note. Kan dit het mysterieuze LG-toestel zijn die we eerder deze week al tegenkwamen? Daarover bestaat helaas geen zekerheid.

LG G Note: de mysterieuze LG-phablet?

Op de afgelopen Mobile World Congress in Barcelona (MWC 2015) liet de bestuursvoorzitter van LG vallen dat de aankomende LG G4 niet het enige apparaat is waar het Zuid-Koreaanse bedrijf momenteel aan werkt. De LG G4 staat gepland om in het tweede kwartaal van 2015 uit te komen en Cho Juno, de CEO van LG, gaf daarna direct aan dat het volgende apparaat al in de tweede helft van 2015 zou worden gelanceerd. Maar over welk apparaat heeft de beste man het? Naast de LG G4, weten we niet waar LG verder nog meer aan werkt voor 2015.

Hoewel LG al eens eerder heeft geprobeerd het te nemen tegen Samsung en daar niet zo succesvol in was als het bedrijf aanvankelijk wilde, betekent dat niet dat LG het er dan maar bij laat. Want dit jaar kan het mogelijk gaan veranderen, aangezien er nu dus geruchten bestaan die het hebben over een LG G Note-phablet. LG schijnt overigens de naam ‘LG G4 Note’ te hebben geregistreerd bij een trademarkbureau, dus het zou zomaar kunnen zijn dat de LG G4 een nog groter broertje gaat krijgen, in de vorm van een phablet met een scherm van 5,8 inch.

Tenminste, dan gaan we ervan uit dat de LG G4 Note de mysterieuze phablet is van de fabrikant. Deze onaangekondigde phablet heeft een aantal opvallende eigenschappen die ons doen denken dat het inderdaad om een grote phablet gaat. Het mysterieuze apparaat krijgt namelijk niet alleen een smart cover met zich mee, het wordt ook nog eens voorzien van een stylus – spullen die prima samenwerken met een tablet-achtig apparaat. Het is nu afwachten wat LG over dit toestel bekend gaat maken. Wanneer dat gebeurt, is helaas nog niet bekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.