Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Mortal Kombat X komt ook naar mobile devices

Geschreven door
Geplaatst op2 maart 2015, 19:49 CategorieAndroid

Warner Bros. Interactive heeft bekendgemaakt dat we straks ook een mobiele versie van het vechtspel Mortal Kombat X kunnen spelen op onze Android- en iOS-smartphones en -tablets. De game moet in april uitkomen.

Vechten op je tablet met Mortal Kombat X

Warner Bros. Interactive Entertainment kondigt vandaag Mortal Kombat X aan. Dat is een free-to-play vecht/card-battler hybride die in april moet verwchijnen voor iPad-, iPhone-, iPod touch- en Android-eigenaars. De game is ontwikkeld door NetherRealm Studio en biedt prachtige graphics en een speciale Mortal Kombat-vechtgameplayervaring, waar en wanneer je maar wilt op je mobiele apparaat. Wanneer Mortal Kombat X uitkomt op Android en iOS, dan betekent dat het debuut van de serie op mobiele apparaten.

Deze nieuwe mobiele vechtgame is een kruising van gevechten, verzamelen van kaarten, multiplayer-teamgevechten en meer, inclusief schokkende en gewelddadige Fatalities die het console-spel vroeger moest intomen en legendarische Mortal Kombat-karakters zoals Scorpion, Sub-Zero en Raiden, evenals de nieuwe generatie Kombatants. De Mortal Kombat X mobiele game toont de instinctieve gevechten door middel van de bekende wrede graphics waar Mortal Kombat-fans van houden, samen met brute Fatalities, X-rays en meer.

Deze mobiele versie wordt natuurlijk ontwikkeld met in het achterhoofd de console- en pc-versie van de gelijknamige game. Die versies zijn op 14 april 2015 wereldwijd beschikbaar voor onder meer Xbox One en PlayStation 4. Wanneer de game is verschenen, kunnen spelers die hem bezitten content in de mobiele game vrijspelen en vice versa door een WB Play-account aan te maken en bepaalde taken uit te voeren en prestaties te leveren in elke versie. Het is nog niet bekend of Mortal Kombat X voor in-app-aankopen gaat bevatten.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.