Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Noodlecake brengt Glorkian Warrior naar Android

Geschreven door
Geplaatst op10 maart 2015, 21:19 CategorieAndroid

Glorkian Warriors komt aankomende donderdag eindelijk naar Android, zo laat de studio achter het spel, Noodlecake studios, weten.

Glorkian Warrior

Glorkian Warrior: The Trials of Glork kwam origineel uit als deel van een Humble Bundle, een bundel van spellen waarvan de opbrengsten gedeeltelijk naar goede doelen gaat. De Android-versie uit die bundel van Glorkian Warrior werd online geprezen om de verslavende gameplay en aandoenlijke graphics. Het was dan ook de vraag wanneer de game ook op een normale wijze gedownload kon worden, via de Play Store. Vandaag liet Noodlecake, de studio die de Android-versie van de game ontwikkelde, weten dat de game over twee dagen officieel naar Android komt. iOS-gebruikers konden al eind 2014 van de game genieten.

Gameplay

De gameplay van Glorkian Warrior: The Trials of Glork is vrij traditioneel, met een paar unieke twists. Je bent heen en weer aan het rennen, als een soort platformer, terwijl je aliens uit de lucht probeert te schieten. Verslavend, maar de graphics van de game stelen echter volledig de show. Alle levels en karakters zijn ontworpen en getekend door James Kochalka, een bekende tekenaar van comics in Amerika. Glorkian Warrior zit vol met flauwe humor en grappen die een grote glimlach op je gezicht toveren.

De ontwikkelaars beloven dat de game aardig pittig wordt, en dat je echt waar voor je geld krijgt. Dat mag ook wel, want de game gaat waarschijnlijk drie euro kosten, wat in de wereld van mobiele games vrij duur is. De levels worden steeds lastiger, en je zult verschillende upgrades voor je geweren moeten kopen om te overleven. In een antwoord op een tweet van een fan laat de studio achter Glorkian Warrior weten dat er geen in-app aankopen zullen zijn.

  • Glorkian Warrior: The Trials of Glork
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.