Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Onbekende HTC tablet opgedoken

Geschreven door
Geplaatst op27 maart 2015, 14:14 CategorieAndroid

Op 8 april organiseert HTC een evenement waar het verschillende producten gaat aankondigen: waaronder wellicht een nieuwe tablet. Er zijn namelijk specs opgedoken van een onaangekondigde HTC tablet.

Onbekende HTC tablet opgedoken

Over twee weken, op 8 april, organiseert HTC een evenement waar het naar verluidt verschillende producten gaan presenteren. We krijgen daar waarschijnlijk twee nieuwe smartphones te zien, maar ook een nieuwe phablet, de HTC One E9, en een nieuwe HTC tablet, waar we helaas nog geen naam van hebben. Sterker nog: tot op heden hebben we vrij weinig over de tablet gehoord. Niet via de officiële wegen, maar ook zeker niet via de geruchtenmolens, die vaak overuren beginnen te draaien wanneer er een event om de hoek staat.

Dat is dus nu ook wederom het geval: HTC zou namelijk werken aan een tablet die het op de achtste van april gaat presenteren. Deze nieuwe tablet, die mogelijk op de Google Nexus 9 gaat lijken, krijgt een scherm van 8,9 inch, met een schermresolutie van 1530 bij 2048 pixels. Onder de motorkap zouden we een 2.2GHz octacore Allwinner H8-processor terugvinden, die moet gaan samenwerken met de PowerVR SGX544-gpu. Verder zou er 2GB aan werkgeheugen en 16GB of 32GB intern geheugen meegeleverd worden – alles is echter nog speculatie.

Aan de achterkant van de tablet zou een camera van 16 megapixels moeten zitten en aan de voorkant eentje van 8 megapixel. Verder zou de HTC tablet 7,88 mm dik zijn, wordt er een flinke batterij van 6700 mAh ingebouwd en zou die direct draaien op Android 5.0 Lollipop, inclusief de Sense 7-skin van het bedrijf. De speakers worden aangedreven door BoomSound-stereogeluid. Als laatste zouden er twee versies moeten worden uitgebracht: eentje met alleen wifi en eentje met alleen 4g. Beide tablets zouden in mei moeten verschijnen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.