Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Productie iPad Pro uitgesteld, komt mogelijk met usb 3.0-poort’

Geschreven door
Geplaatst op5 maart 2015, 10:38 CategorieApple

MWC 2015 is voorbij en dus kijken we weer vooruit naar nieuwe tablets van fabrikanten die niet op de beurs in Barcelona aanwezig waren. Apple is één van deze fabrikanten en vandaag zijn er twee geruchten opgedoken over wat mogelijk de grootste iPad tot nu toe gaat worden; de iPad Pro.

Productie iPad Pro uitgesteld

De iPad Pro zien we al ruim een jaar in geruchten voorbij komen maar nog steeds heeft Apple niks officieel bevestigd. Maar, als we de bronnen van Bloomberg mogen geloven komt daar dit jaar nog verandering in. Apple zou de iPad Pro begin dit jaar al willen hebben produceren maar dit zou nu uitgesteld zijn tot de tweede helft van 2015. De bronnen van Bloomberg melden dat problemen met de productie van de schermen van de 12.9-inch iPad de oorzaak voor de vertraging zijn. Apple zou nu inzetten op een productiestart in september van dit jaar.

USB 3.0

Een andere Amerikaanse website met goed geïnformeerde bronnen, The Wall Street Journal, komt met een ander interessant nieuwtje. Zo zou Apple volgens bronnen van deze website overwegen een usb 3.0-poort aan de iPad Pro toe te voegen. De tablet wordt met name voor zakelijke gebruikers en scholieren ontwikkeld en daarom zou het sneller kunnen overzetten van bestanden naar of van en pc een welkome functie zijn. Daarnaast zou Apple overwegen om ondersteuning voor een muis en een toetsenbord, via een kabel, toe te voegen. Bovendien zou het bedrijf uit Cupertino volgens de bronnen werken aan een nieuwe techniek waarmee de iPad Pro sneller opgeladen moet worden.

Meer geruchten

Vooralsnog blijft het gissen wat we precies van de iPad Pro kunnen verwachten. Apple heeft het bestaan ervan immers nog altijd niet bevestigd. Kijkend naar eerdere geruchten krijgt de iPad Pro een 12,9-inch scherm, een verbeterde A8-processor of al de A9-processor, 2GB aan werkgeheugen en natuurlijk Touch ID. Ook zou de tablet voorzien worden van een optionele styus.

  • Delen:
Apple iPad Air 2
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.