Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Ramos i11 Pro is een 10.6-inch tablet met Windows en Android

Geschreven door
Geplaatst op19 maart 2015, 10:46 CategorieAndroid

In Europa zien we ze niet terug; tablets met zowel Android als Windows, maar in China nemen ze de regels van Google en Microsoft nieuw zo nauw. Het Chinese Ramos heeft deze week dan ook zijn zoveelste tablet met twee besturingssystemen uitgebracht; de Ramos i11 Pro.

De Ramos i11 Pro is een tablet die draait op een Intel Atom-processor die ondersteuning biedt voor zowel Android als Windows. De tablet beschikt over een dual-boot-functie waardoor de gebruiker kan kiezen uit Windows 8.1 en Android 4.4 KitKat.

De tablet beschikt over een 10.6-inch ips cd-display met een resolutie van 1.920 bij 1.080 pixels en draait op een Intel Atom Z3735F-processor, vergezeld door 2GB aan werkgeheugen en 64GB aan opslaggeheugen dat met een microSD-kaart uitgebreid kan worden. Verder is de tablet voorzien van Bluetooth 4.0, WiFi en een aluminium behuizing. In China wordt de Ramos i11 Pro op de markt gebracht voor omgerekend 240 euro.

Een andere dual-boot-tablet die binnenkort op de Chinese markt verschijnt is de Ramos i9s Pro. Deze 8.9-inch tablet beschikt ook over een Intel Atom-processor, een full hd-display, 2GB aan werkgeheugen en 64GB aan opslaggeheugen. De prijs van dit model is nog niet bekendgemaakt.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.