Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung Galaxy Tab S 2 8 wordt al getest

Geschreven door
Geplaatst op16 maart 2015, 9:23 CategorieAndroid

Samsung heeft de opvolger van de premium Galaxy Tab S-tablets al in India getest en natuurlijk meteen vernietigd na afloop. Dat houdt in dat de Samsung Galaxy Tab S 2 steeds dichterbij komt.

Samsung Galaxy Tab S 2 komt steeds dichterbij

Op de website Zauba is het mogelijk om te zien wat er geïmporteerd en geëxporteerd wordt naar en van India. De website heeft zich in het verleden al eens bewezen een prima bron te zijn voor nieuwe tablets, aangezien Samsung bijvoorbeeld daar nog wel eens (onaangekondigde) modellen uitprobeert en daarna vernietigt. Dat is nu ook het geval met de Samsung Galaxy Tab S 2, de opvolger van de premium-tablets Samsung Galaxy Tab S 8.4 en Samsung Galaxy Tab S 10.5. Het gaat hier om de 8 inch-versie.

Maar er zou ook een 9,7 inch-variant van de aankomende tablet aankomen. Ook nu is het hier het geval dat Samsung de tablet importeert om hem te testen en hem vernietigt wanneer die onderzoeken klaar zijn. Verder is er op de website te lezen dat Samsung de 8 inch-versie van die Samsung Galaxy Tab S 2 mogelijk wil verkopen voor 252 dollar. Volgens eerder geruchten zouden deze opvolgers dunner moeten worden dan een iPad Air 2, van Apple, en slechts 5,4 mm dik worden. De iPad Air 2 is 6,1 mm dun.

Mogelijk krijgen de apparaten in elk geval Android 5.0 Lollipop als software mee, die behoorlijk clean moet zijn. Ook de uitgeklede versie van TouchWiz verwachten we aan boord; Samsung voert naar verluidt beide veranderingen al toe aan de smartphone Galaxy S6, dus het zou ons niets verbazen als de nieuwe tablets dezelfde behandeling zouden krijgen. Het is nu wachten tot Samsung de aankondiging doet en ons vertelt wat precies mogen verwachten van deze nieuwe lijn premium tablets. Het kan niet lang meer duren.

  • Delen:
Samsung Galaxy Tab S 8.4
Android Lollipop (5.0)
Samsung Galaxy Tab S 10.5
Android Lollipop (5.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.