Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Sony laat zakelijke kant van Xperia Z4 Tablet zien in video

Geschreven door
Geplaatst op10 maart 2015, 10:31 CategorieAndroid

Sony heeft een nieuwe reclamevideo online gezet, waarin de fabrikant laat zien dat de Xperia Z4 Tablet meer dan voor entertainment is. We zien vooral het toetsenbord in actie en Sony de zakelijke apps aanprijzen.

Sony Xperia Z4 Tablet is ook voor de zakelijke gebruiker

Je kunt heel veel zeggen over de Android-smartphones en -tablets van Sony, maar ze zijn altijd behoorlijk fraai en modern vormgegeven. Van de eerste Xperia Z Tablet, uitgebracht in 2013, naar de Xperia Z2 Tablet, die een jaar later uitkwam, tot aan de Xperia Z3 Tablet Compact, die eind vorig jaar uitkwam, één ding is duidelijk: Sony heeft kwaliteit vooropstaan. Met de Sony Xperia Z4 Tablet, die Sony aankondigde tijdens MWC 2015, wil het bedrijf die lijn voortzetten door een echte powerhouse van de tablet te maken.

Een powerhouse die niet alleen geschikt is voor de nieuwste entertainment, zoals het bekijken van films op het mooie 10,1 inch-scherm met een resolutie 2560 bij 1600 pixels, het beluisteren van muziek of het spelen van toffe games. Nee, Sony wil ook duidelijk maken dat deze tablet meer dan geschikt is voor de zakelijke gebruikers. In de bovenstaande video maakt de Japanse fabrikant dit meer dan duidelijk, door de focus te leggen op een zakenman, die de tablet gebruikt voor wanneer hij onderweg of elders aan de slag moet.

De Tablet Z4 wordt geleverd met het lichtgewicht BKB50 Bluetooth Keyboard met een docking detectie, slanke ergonomie met een kanteling van 0-130 graden, efficiënte tekstinvoer en een touchpad zoals op een laptop. Daarnaast is de Xperia Z4 Tablet voorzien van een printer- en projectoruitvoer dankzij de microUSB-poort. De Z4 tablet beschikt over een IP68 waterdichte en stofbestendige classificatie, een USB-connector zonder afdichting om snel en gemakkelijk op te laden. Daardoor gaat Sony dus officieel de strijd aan met Microsoft.

  • Delen:
Sony Xperia Z4 Tablet
Android Lollipop (5.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.