Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Sony toont vederlichte Xperia Z4 Tablet in nieuwe commercial

Geschreven door
Geplaatst op8 maart 2015, 19:04 CategorieAndroid

Afgelopen week introduceerde Sony tijdens het MWC in Barcelona de Xperia Z4 Tablet, één van de dunste en lichtste 10-inch tablets van dit moment. Natuurlijk moeten deze eigenschappen benadrukt worden en dat doet Sony dan ook in de vorm van een nieuwe commercial genaamd “Will it float”.

In onderstaande commercial focust Sony zich op het gewicht van de Xperia Z4 Tablet. Het toestel is met een gewicht van 392 gram en een profiel van 6.1 millimeters één van de dunste en lichtste tablets. Er zijn dus maar een paar helium ballonnen voor nodig om het apparaat de lucht in te krijgen.

Maar het gewicht en de afmetingen zijn niet de enige interessante eigenschappen van deze tablet. De Xperia Z4 Tablet beschikt over een 10.1-inch ips lcd-display met een 2.560 bij 1.400 pixels resolutie en draait op een Qualcomm Snapdragon 810-processor. Deze chip wordt vergezeld door 3GB aan werkgeheugen en 32GB aan opslaggeheugen. Daarnaast draait de tablet op Android 5.0 Lollipop, is 4G-connectiviteit standaard aanwezig, heb je de beschikking over een 8 megapixel camera, en wordt het apparaat geleverd met een Bluetooth toetsenbord.

Onze eerste indruk van de tablet lees je in de Sony Xperia Z4 Tablet hands-on review.

  • Delen:
Sony Xperia Z4 Tablet
Android Lollipop (5.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.